onsdag 13 februari 2013

En liten paus i min favoritskos hemland

Igår sprang jag i skogen. Jag började alldeles för sent och hade det inte varit för snön hade det blivit riktigt mörkt (och farligt) då jag trodde jag skulle hinna innan mörkrets inbrott och valde bort pannlampa. När jag så kom dundrande bakom tre killar som gick där i mörkret så hörde jag hur en av dem sa när jag precis passerade: "J-vlar vad rädd jag blev, jag trodde det var ett djur!" Hahahaha, inte första gången någon trott att jag är ett djur i bergen, i somras var det två killar som ledde sina montainbikes uppför en brant stenig backe som blev livrädda när jag "frustade" förbi.

Idag har jag simmat på lunchen och sen vart det snabbt tillbaka till jobbet. Lite jobb och sen bar det av på mammografi (ja, så gammal är jag) och efter det så rev jag av ett styrkepass på F&S Kungsgatan som låg mer eller mindre precis brevid. Jag hade sen tänkt att gå hem men fick resignera och ta spårvagnen. Nu är jag helt slut.

Hur ska jag kunna packa när jag är så trött? Ni som läst min blogg ett tag vet att jag ÄLSKAR att resa men HATAR att packa. Men packa måste jag för imon åker vi på en liten mini-semester till Tyskland. Det är ju sportlov här nere i Götet nu och på tisdag fyller sonen elva år så han fick välja ett ställe han ville åka till och det blev Hamburg. Varför Hamburg? Jo, för där ligger ett miniatyrland som sonen i tid och otid sitter och kollar på klipp från Youtube. Deras flygplats är väl det som fadcinerat mest. För sonen är lite av en "arkitekt" och älskar att bygga upp olika miljöer. Detaljrikedomen finner inga gränser och när vi var på Legoland för två år sen var han "in heaven". Jag tror han tog ca 700 kort...

Så det blir lite välbehövlig "komma-bort-tid" och jag kan inte lova några blogginlägg att läsa däremot kan jag lova att jag tar med mig mina favoritdojjor till dess "hemland" så får vi se om det blir några morgonjoggar...5 kommentarer:

 1. Haha, vilken dröm för sonen! Ha en bra resa! Hälsa gatorna från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Vi kommer väl hänga där hela dagen :-P
   Lovar hälsa gatorna från dig (undrar om de har snö? Glömt kolla det)!

   Radera
 2. Inte dåligt med så många pass. Ha kul i Tyskland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kör ju oxå flera pass CM!
   Måste härda mig inför Playitas i april, där blir det väl trippelpass :-P
   Värst är nog kombon sim och styrka, sliter en del...

   Radera
  2. Jo :) Jag tycker squats och allt som har med benstyrka är jobbigast... Sim är drygt när det är intervaller. Men det ska göras!

   Radera