torsdag 21 februari 2013

Mina älsklingar!

Äntligen har de kommit, mina älsklingar!

Foton följer direkt:


1. Min egendesignade Sverigesko (ska springa i den i New York)2. Min nya egendesignade klubbsko (för tex Varvet och Stockholm Maraton) 

Blev genast sugen igår på att testa dem men det får vänta lite. Vill inte slita sönder dem på lösgruset som ligger överallt...

Annars har veckan träningsmässigt sett ut så här hittills: 

Måndag - 30 minuter hemmastyrka (orkade inte mer efter helgen)
Tisdag   - 30 minuter halvamarafart på bandet (4:13 min/km) + Företagspass i Skatås med bla diverse löpskolningsövningar, sprintlopp, styrkeövningar och hopp
Onsdag  - Pass med tjej som ska springa Varvet (ca 10 km, varav intervaller 4X1000 meter) 
Torsdag - Morgonpass med Tine och Maria 13,6 km 

Planen är att köra ett simpass i eftermiddag om jag hinner och sen imon blir det "bara" styrka och sen på lördag blir det det "vanliga" långpasset i bergen på 26 km. Söndag blir det nog vila då vi ska på stor fest/bal på lördag eftermiddag/kväll och jag kanske inte är så pigg dagen efter, hehehe men vi får se, planer kan ändras :-) 

10 kommentarer:

 1. Fasiken vad fina skorna blev! Nu bara MÅSTE jag beställa mina. Behöver ju också ett par Sverige-dojor till Berlin samt ett par till (för att jag bara "behöver" det). I helgen, då beställs det. Kul att höra om din träning också. Har sagt det förr men är som sagt avis på ditt crawlande/simmande. Hälsningar från hon som typ precis kan simma och tar stegen ner i vattnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack å jag blev riktigt nöjd med Sverige-skon! Beställ!
   Ja, jag kanske blir ett vattendjur till slut ;-)

   Radera
 2. Lösgrus? Damn you're lucky! ;-) Här härskar fortfarande den frusna, ojämna modden, -5 grader i morse och blåsigt, brrr men snart snå!!

  Snygga pjucks som sagt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lösgrus med inslag av isfläckar :-P
   Kylan är fruktansvärd; -1 känns som -15, brrr!
   Och skorna, mmmmm.

   Radera
 3. Tjusiga grejjer. Tränade karate förut i usa. En dag skällde min sensei ut mig. "Go home and don't come back until your gi is clean! If you look sloppy, you will fight sloppy!"
  jag är nog mer noga med träningskläderna än med dom vanliga! Så snygga skor, och känslan när du drar på dig dom i NY... värt alla pengar och väntan. Fin fart i tisdags hörru.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack CM! Och ja, jag vill verkligen känna mig snygg och att alla ska kunna se att jag är svensk! Bara inte någon storm ställer till det i år igen så att loppet blir inställt i år oxå...

   Radera
 4. Snygga!
  Var kan man köpa och designa egna skor? :)
  /Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sofia, de flesta skomärken erbjuder idag att man kan designa sin egen sko. Inte alla modeller och färger så klart. Jag gick in på Adidas hemsida då de tillverkar en av mina favoritskor (Adios) och så finns det en flik som heter miadidas. Lycka till!

   Radera
 5. Svar
  1. Tack Andreas! Blev verkligen nöjd med den!

   Radera