söndag 25 november 2012

Imelda Marcos

Ja, jag har många skor och för att få slut på spekulationer om hur många det är så kommer nedan en bild på mitt skoskåp. Det är bara att räkna lådor, be my guest. FAST, det kan ju finnas lådor bakom OCH det kan ju finnas lådor någonannanstans än på bilden, haha. Mer än så här tänker jag inte avslöja ;-)

Dock kan jag avslöja att helgen varit mycket innehållsrik: vinprovning, träningsvärk, baksmälla, handboll och nu som avslutning halsont - jippee!

8 kommentarer:

 1. Jag blir så glad av inlägg som dessa. för plötsligt känner jag mig så otroligt ekonomisk som "bara" har sju par skor. Men som jag precis frågade Magnus: hur många av dessa kutar du i? För är de förlegade så anser jag inte att de räknas. Och man kan utan dåligt samvete köpa nya!
  Du, krya på dig! Är precis frisk själv efter en segdragen förkylning som aldrig ville släppa taget om mig. Och foten, hur är det med den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Springer inte längre i alla. Men olika skor, olika syften. Sen har jag mina favoriter. Du ser ju en del Adidas-lådor ;-) Har gett bort skor till min syster bl.a. då hon inte är lika kräsen som mig. Skulle nog säga att jag springer i ca 70% av skorna.

   Surt med halsen. Såg att du kommit igång igen - skönt!
   Foten är bättre men inte löpbar än. Den är för instabil och jag vågar inte chansa så jag fegar lite nu. Är trött på skador och hoppas 2013 blir så skadefritt det går bara jag inte börjar innan foten är redo. Den är fortfarande ganska svullen pga stukningen. Well, det går framåt.

   Radera
 2. Du har definitivt fler än mig. Trots att jag jobbar med skor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att jag inte jobbar med skor. Min lön hade frusit inne varje månad pga mina skoköp :-P

   Radera
 3. Du kan du Imelda! :-)

  SvaraRadera
 4. Du har i alla nu kommit ut ur garderoben ;-) eller mer rätt är kanske att påstå att skorna nu (kommit/svämmat) ut ;-)

  Krya på halsen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha, eller hur? ;-)
   Tack för krya-på-dig-hälsning :-)

   Radera