onsdag 14 november 2012

Någon som vill ha en klocka?

Kommer ni ihåg en gång i tiden när jag kunde springa och även ganska fort? Ja, typ i oktober på Windsor Half marathon? Jag fick strax innan vi åkte till New York hem ett paket i alla fall där det stod: 


I paketet låg det INTE några PENGAR som jag hade hoppats på utan istället den här: 


Jag öppnade paketet och tänkte se vad det var för något men då jag har en gammal dator hemma som inte kan ladda ner några fler program och bara EN usb-port på densamma som är kass så lyckades jag bara delvis få igång klockan. Således har jag ingen aning om hur den funkar eller om den är bra. 

För att förgylla någons tråkiga november så tänker jag nu skänka klockan till någon. Är DU intresserad? Skriv i kommentatorsfältet vad som inspirerar dig och varför just DU ska ha klockan. På fredag bestämmer jag en vinnare! (Hahahaha, känner mig nästan som en "riktig" bloggare nu när jag har utlottningstävling men inser direkt att jag har långt kvar innan jag kan titulera mig en "riktig" bloggare :-P )

5 kommentarer:

 1. Jag skulle blir hur glad som helst om jag kunde bli den lyckliga. Tanken är dock att skänka den vidare till min underbara fru, som är sugen på att börja löpträna efter sin graviditet.

  Hon hade nämligen under en lång tid smugit undan pengar, krona för krona, för att inte påverka ekonomin. Och för att jag inte skulle märka något, för att kunna köpa mig en ny klocka då min Garmin 305 började tappa stinget. Efter att ha gjort efterforskningar med min bror kom hon fram till vilken klocka jag ville ha utan att behöva fråga mig och köpte sedan en Garmin 310 XT. Var inte alls beredd så min haka träffade golvet på födelsedagen då jag fick den.

  Så det som inspirerar mig är med andra ord min otroliga fru och våra två barn. Det äldsta på två år springer gärna intervaller med mig mellan köket och vardagsrummet ständigt skrattandes. Mer löpglädje och inspirerande än så blir det inte för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken fin historia Johnny!
   Jag återkommer på fredag om du vunnit :-)

   Radera
  2. Då avvaktar jag med spänning :-)

   Radera
 2. Efter 6 veckors sjukdom orsakat av en sketen visdomstand. 3 inläggningar med iv antibiotika, 3 ytterligare operationer. 3 olika antibiotikabehandlingar. Inläggning på hjärtavdelning pga misstänkt endokardit. En veckas antibiotikafrist. Ny värk, nya röntgenundersökningar och ännu mer antibiotika. Träningsförbud på oklar tid. . Missat Tjurrus, missat Finallopp och idag fick jag reda på att Sylvesterloppet kan du glömma.
  Tycker synd om min man som varit låst vid min och barnens sida. Dessutom fyller han 40 snart och jag har ingen inspiration. Han är värd en kul gadget!
  Victoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men stackars dig Victoria! Hoppas att du kanske nu ser att det vänder. Det blir svårt att välja en vinnare men presenterar detta senare idag.
   /Eva

   Radera