måndag 18 april 2011

Prosecuting the Poodles

Hahaha - det var länge sen jag skrattade så här mycket! Klicka på länken till klippet nedan till de tre pudlarna. Såg klippet första gången på AFV (America´s funniest Home Videos). De två mörka pudlarna till höger i trappan är ägarinnans hundar och den vita pudeln till vänster är en pudel hon passar. Någon har visst kissat inomhus och vem det är förstår man ju när man ser: 1 - De högra pudlarna PEKAR UT den skyldige och 2 - Den skyldige avlägsnar sig med svansen mellan benen...

Prosecuting the Poodles

I övrigt har jag inte bestämt mig för vad jag ska träna idag än mindre OM jag ska träna - det kanske blir en spontan vilodag - när hände det senast? :-P

8 kommentarer:

 1. Röstar för en vilodag. Och ätardag.
  :-D

  SvaraRadera
 2. Jessica: Jepp, det blev en vilodag och vad händer då? Jo, jag lyckas trassla in mig i cykeln på väg ut ur porten på jobbet! Främst pga av att någon samtidigt som jag är på väg ut är på väg in och släpper porten på mitt vänstra knä - nu har jag en liten golfbollssvullnad rätt på knäskålen - j-vla klantarsle!

  SvaraRadera
 3. Frk Nyfniken: Men jag har vilat! Det var en IDIOT som PROMPT skulle in när jag skulle ut med cykeln och istället för att hjälpa till släppte porten rätt på mitt knä, suck!
  Well, det är rätt så intressant att jag till skillnad från alla andra löpare inte skadar mig pga överansträngning eller annat utan pga TRAUMAN - well hellre ett svullet knä som går över än ett löparknä eller hälsporre!

  SvaraRadera
 4. Men hilfe, jag hade bågnat av ilska. Ironin är total! Håller tummarna för att det "bara" är svullet - greppar halmstrån?
  //Säger hon som inte (ens) tillåter barnahopp i närheten av sina ben när hon ligger ner

  SvaraRadera
 5. Jessica: Ja, den mannen fick verkligen veta att han levde! Han skämdes ganska mycket efter mina skrik och utrop! Nu känns det bättre men det är golfbollssvullnad på knäskålen som ser ganska "kul" ut. Well, den har nog lagt sig till imon. Nu lite mer mat ;-)

  SvaraRadera
 6. Amen, vilken jäkla otur du har!! Är det inte taggtråd pa gatan så ramlar du och får blåmärken på händerna (har jag för mig att det var). Men som du säger, hellre sånt här (kanske) än någon "ackumulerad" skada...

  SvaraRadera
 7. Petra: Ja, att följa mig en dag hade nog gett en del underlag till videos att skicka in till AFV :-P
  Nej, skämt åsido INGA skador är väl egentligen att föredra MEN nu lyckas jag med is få ner svullnaden så idag var det såpass ok att jag kunde springa igen :-)

  SvaraRadera