söndag 25 augusti 2013

Status

Brukar inte ta bort inlägg. Brukar inte heller skriva saker innan de fallit på plats. 

Jag blev lite tagen på sängen i torsdags och trots befrielsen av att veta varför det varit så tungt det sista så kändes inlägget lite som att peka ut min läkare och det kändes fel. Nu så här i efterhand kunde väl jag kanske själv insett vissa saker. Det är ju inte så att jag fått astma som diagnos igår, jag har haft det sen jag var 12. 

Så jag ser framåt. Jag är inte arg eller bitter utan är mest glad över att veta att det nu förhoppningsvis kommer att bli bättre. 

Dock så måste jag berätta att i torsdags så fick jag avbryta ett pass. När någon visar svart på vitt att du är dålig så sätter det sig på psyket. Så dålig jag kände mig under det passet går inte att beskriva. Vad var skillnaden mellan samma pass i tisdags? Jo, då visste jag inget och kämpade på. 

Jag inser vikten av att förutom att ha med sig kroppen så är knoppen minst lika viktig. Fram till på lördag måste jag släppa den där tanken om att jag inte kan och är svag. Det är jag ju verkligen inte, snarare tvärtom! Vem hade fortsatt som jag gjort hela sommaren trots en nästan konstant uppförsbacke, inte enda pass som varit lätt? Inte många jag känner i alla fall. 

Så jag fokuserar. Fortsätter på den inslagna banan som ju uppenbarligen varit ett framgångskoncept trots det största av motstånd. Med 62%'s kapacitet har jag lyckats 100%. Det är fanimig inte dåligt. Ta till dig det Eva, bibehåll fokus, du har mer än en gång det sista året visat att du kan och att du är stark. På lördag får du chansen att visa det igen. 

10 kommentarer:

 1. Så ska det låta, min vän! Knus!!!

  SvaraRadera
 2. Läste ditt inlägg i torsdags och kan jag bara säga att du inspirerar. Mer och mer hela tiden. Kram!

  SvaraRadera
 3. Kämpa Eva! Nu är du på rätt väg och trots att det varit tungt så får du försöka tänka att du ändå fått en massa träning hela sommaren. Men kräv inte för mycket av kroppen på en gång, då kanske den sparkar bakut. Det är ok att bryta ibland. Det är säkert nyttigt att bryta ibland. Kämpa så gott det går, mer kan man inte göra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kämpar Tove, lovar! Dock känns det lite som luften gick ur mig i torsdags. Nu när jag vet känner jag mig ännu sämre. Well, jag traglar vidare för nu VET jag ju att det kommer att vända. Kräver ingen toppform dock hade det varit gott att snart få ett pass som känns lätt och bra. Flow du vet. Kommer inte ihåg när jag kände det sist men snart så!

   Radera
 4. oj ja det är en förståelig dipp! 62% blir inte mycket att flåsa med. var brukar du ligga?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Runt 80%. Ganska stor skillnad...
   Justering av medicin nu...

   Radera
 5. verkligen! hoppas det inte drar ut alltför mycket på tiden. tävling redan i helgen igen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men det får gå som det går. Har ju klarat kämpa mig igenom en del det sista så det blir att kämpa på lördag med. Hoppas det räcker.

   Radera