fredag 9 augusti 2013

Back in the saddle?

På måndag är det tänkt att jag ska börja jobba på riktigt igen (har varit inne av och till under hela sommaren på mitt jobb). Dock är jag inne redan idag en sväng för att det hopat sig så mycket att det kommer inte gå att börja på måndag om jag inte tar tag i några saker redan idag.

På måndag så ska jag även sätta på mig de röda kläderna, tre måndagar i rad för tre bonuspass på F&S. Ordinarie schema börjar den 2/9 men nu blir det tre pass enligt följande:

12/8, 19/8 & 26/8 - klockan 18.00 på F&S Majorna

Det är kvalitetspass som det numera heter men är samma slags pass som jag kört i två år nu. Intervaller och lite annat smått och gott helt enkelt! Kom och testa! För att få göra detta krävs att man är medlem på F&S (kostar 100 kr för ett år) och sen räcker det att köpa ett ute-kort som kostar 500 kr. En gång kostar 150 kr. Jag kommer att köra detta passet ända in i november. Vi får hoppas att jag på måndag slipper ta på mig det här på väg till passet:

                 

HÄR kan du läsa mer om F&S utbud för uteträning! Den uppmärksamme läser då att det även kommer att introduceras en ny träningsform ute som heter Off-road. Söndagen den 1/9 ska jag gå ledarkurs för detta i Stockholm för att kunna leda dessa pass i Göteborg - hoppas ni vill komma och släpa bildäck med mig, hehehe. 

När nu jag börjar jobba igen så hoppas jag kunna få lite bättre rutin på något som fått stå åt sidan lite i sommar, nämligen min styrketräning. Tro inte att jag inte styrketränat för det har jag men fokus har i sommar varit kortare pass där jag främst jobbat på min assymetri. De här kortare passen som jag faktiskt inte ens reggat i min träningsdagbok har faktiskt lett till bra resultat och nu känner jag mig redo för en nystart vad gäller styrkan i höst. Förutsättningarna känns bättre än på länge och min onda rygg känns även den bättre än på länge. 

Någon som förhoppningsvis oxå är på väg back in the saddle är min väninna Tine som sen i våras dragits med ett knä som gjort ont. Igår sprang vi vårt första pass ihop på länge uppe i Änggårdsbergen. Inget långpass utan bara 12,5 km men det var så underbart på många sätt. Nu håller jag tummarna för att hon är bra så att vi kan komma igång med våra lördagslångpass igen! 

Trevlig helg!  
/Eva 

2 kommentarer:

 1. EVA! Jag är tillbaka i internet-världen och såg nu din fantastiska seger! STORT grattis! Vilken grej! Enormt starkt av dig, stort hurra och kram från Tove

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tove! Ja, nu när jag tänker efter så var det sannerligen en prestation som jag alltid kommer att minnas. Du skulle sett vågorna, hahaha.
   Och grattis till DIG - du har ju oxå vunnit ett lopp :-D
   KRAM och welcome back!

   Radera