fredag 23 augusti 2013

Några ord från vår sponsor

När Maria och jag var på simläger på Playitas/Fuerteventura i april för Simcoachen så träffade vi en väldigt trevlig man vid namn Lars Nykvist och hans trevliga fru Åsa. De var oxå där på simläger för AK och på nåt sätt började Maria lite på skoj fråga Lars om han ville bli vår sponsor. Lars äger en stor och fin ICA-butik i Majorna som heter ICA Supermarket Majorna och sponsrar bla Azalea BK, den största ideella fotbollsföreningen/klubben i Göteborg för barn och ungdomar.

Lars har sen efter lägret i april insisterat på att verkligen få sponsra oss då han trott/tror på oss. Så inför våra två stora gemensamma tävlingar i år så tävlar vi/har vi tävlat i namnet Team ICA Supermarket Majorna.

Igår var vi där i butiken och hälsade på och fikade med Lars och passade på att ta ett kort på honom och hans syster som oxå jobbar där när de stod vid grönsaks- och fruktdisken:

                     

Tack Lars för att du är en sådan go´ gubbe och vill sponsra två galna tjejer. Sen att du presenterade oss som vinnare att lägga på minnet till alla kunder och anställda i butiken gjorde att vi kände oss som riktiga kändisar ju - kram på dig! 

2 kommentarer: