tisdag 21 maj 2013

I Götet intet nytt...dvs löparen har inte fått simhud mellan tårna...än...

Eller ja det enda som kanske är lite nytt är att mina potatisar börjar komma upp. Jag har fått förfrågningar om det är coca-plantor, KAT eller annat, hahaha. Ok, jag har colombianskt påbrå från min mammas sida men det kanske är önsketänkande från de som frågar att det gröna som sticker upp skulle vara något man kan "röka på":


Har i alla fall återhämtat mig från helgen å då menar jag kanske inte löpningen främst :-P 
En sista bild från sista varvet bjuder jag på: 


Tack bästa Sandra H för det fina fotot! Där man helt klart kan se att jag inte är någon heelstriker direkt...

Annars är det same o same o. Trötthet som sitter i men jag försöker träna det jag orkar. Igår var det ju mitt måndagspass på F&S och där körde vi 4X4 med två minuters vila emellan. Det var inte så många deltagare där. Helt normalt måndagen efter Varvet. Så jag försökte springa lite själv, dvs försöka dra på lite utan att tappa fokus på de som var där. Vi lyckades pricka nästan exakt samma fart på alla fyra (fart runt 4:00 min/km). 

För att göra det lättare för deltagarna så skriker jag tiden som är kvar och vi springer på en rundbana så att man kan ha riktmärken för varje minut. Sen kanske det inte var det smartaste av mig att skita i att byta skor mellan detta passet och det jag haft innan med en tjej jag tränar. Att försöka springa snabbt på grus i ett par gamla sladdriga Nike Free 3.0 är inte det mest optimala om man säger så. Well, det gick det med. 

Idag har jag lunchsimmat. Och det är här jag vill återknyta till rubriken på inlägget. Jag kör nu MINST två gånger i veckan och bara i 25 meters bassängen och nästan bara drills. Jag känner att efter simlägret så har det stått still, nästan gått bakåt så efter lite rådfrågan av en god vän som hjälpte mig en morgon i bassängen så bestämde jag att försöka fokusera på nästan enkom drills ett tag för att se vad som händer. Ena gången känns det som om det går framåt och jag får kläm på nåt bara för att nästan gång känna precis tvärtom. Och att få tid för PT-timme med bästa A-K är inte det lättaste! När någon är duktig och folk börjar få nys om detta så blir det allt svårare att stämma träff. Men jag är så glad att det går bra för A-K! Hon är verkligen RIKTIGT duktig och förtjänar att få satsa på detta som hon brinner för och ju fler hon kan lära desto bättre. Tur att jag ska gå hennes intensivkurs i juni där jag varje dag en timme ska träna 20/40. Dvs 20 minuter drills/teknik och sen 40 minuter simning/serier. Hon har precis lanserat sin nya hemsida och där kunde jag även läsa att hon ska ha OPEN-WATER TI i Delsjön i juli - nice! 

Är det någon som läser min blogg som är intresserad av Total immersion så vill jag även informera om att hon ska ha ett nytt träningsläger på Playitas i november i år! Hade jag haft pengar och tid hade jag åkt dit igen! För er som vill läsa mer om A-K och hennes tjänster så surfa in på hennes nya mycket snygga HEMSIDA!

Nä, det var väl allt då. Eller nej, jag har bokat flygbiljett till Stockholm nästa fredag. Det är ju visst ett lopp jag ska springa där uppe på lördagen...

4 kommentarer:

 1. Jaha, är det maran ELLER?

  (Säger han som går runt och bryter på göteborgska just nu för att retas med arbetskamraterna).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha. Mitt favvouttryck! ELLER? Även ELLER HUR?
   Ses nästa helg, ELLER? ;-)

   Radera
 2. hehe Jag visste att du hade lite sånt där hemma Cacoplanta minsann.....Detta med simning har jag försökt mig på. Är svårt! Har aldrig haft lätt med teknik. Men du verkar ha hittat en Coach du gillar och tror på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp jag är en odlare av rang ;-)
   A-K är bäst! Om jag aldrig lär mig det här så har det bara med mig att göra, inte henne. Men jag försöker lite till, envis som jag är :-P

   Radera