fredag 17 augusti 2012

En svår balansgång

Ja, då var man tillbaka i flödet/bruset igen :-P 
Det är en svår balansgång det där; Facebook, Twitter, Blogg, jogg.se osv osv. 
Under min korta paus (ok, erkänner att jag skimmade lite ändå) så kändes det skönt att vara "bortkopplad" och att fokusera på annat. Men samtidigt då jag är en mycket tänkande person så blev det nästan för mycket tid över till tänkande och det var inte bra det heller. Jag fick nästan känslan av att mina "problem" blev ännu större än de är/var. Så igår så bestämde jag mig för att "koppla på" igen. Jag menar det går ju alltid att "koppla ur" igen, inget är ju statiskt och förutbestämt för evigt. Nåja, jag ska inte ge er en mer djupgående analys av varken mig själv och mitt behov av brus för den här bloggen handlar väl främst och träning OCH shopping, även om jag faktiskt "mörkar" en del av mina inköp för annars hade väl någon satt en diagnos på mig som shopaholic :-P 

Mitt senaste shoppingäventyr blev just lite väl dyrt men då jag inte mått så bra senaste månaden så tyckte jag faktiskt att jag kunde unna mig både det ena och det andra TROTS att det blev ett stort hål i plånboken. Och min vana trogen så "mörkar" jag således en del av dessa inköp men vissa måste jag ju bara dela med mig av: Ok, j-vligt suddig bild det där men kanske att det går att uttyda att det är en Garmin 910XT :-) 

Pulsbandet är ju bara bäst! Med knapparna på framsidan för att undvika så mycket skav som möjligt. Men ok, har man en "deformerad" bröstkorg och är smal så får man skav ändå men inte alls att jämföra med de andra varianter av pulsband jag testat innan. 


Jag har ännu inte lärt mig alla finesser med klockan och hur man genom att ladda upp sitt pass kan få info om sin dagsform. Jag som inte ens lärt mig hur man laddar upp sitt träningspass direkt till träningsdagboken via import får väl ta och läsa på lite. Jag menar varför köpa något med så mycket finesser om man inte lär sig att använda dem? Well, min pappa är likadan - han vill ha det senaste så att han kan stoltsera med det och sen lär han sig aldrig hur man använder det till fullo. Jag vet många gånger han försökt muta mig att läsa en manual för att sen ge honom en kurs, hahaha. 

Nog om utrusting och lite skriverier om träningen istället! Ja, nu när foten är ok så har jag ju kunnat "blåsa på" lite på asfalten och det går bra! Förra veckan morgonjogg 8 km i typ 4:30 fart - det ni, det är annat än mina morgonjoggar i vintras i 6:30 fart :-P 

Så rehab till trots så finns det en del krut i benen även om jag är långt ifrån min storform förra året. Sprang i alla fall lunchpass med bästa E i veckan och när första kilometern går i 4:10 fart medans jag ger statusrapport om livet så inser jag att det finns hopp om en bra målgång i Central Park den 4/11. 

Vägen dit kommer att bli mycket intressant och jag uppskattar alla som följer min väg och utbrister i diverse hejarop och annat - det är NI som gör att resan mot den 4/11 blir så mycket lättare och det är tack vare ER som jag väljer bruset igen.

7 kommentarer:

 1. Jag följer dig men jag kanske inte skriver så mycket kommentarer.
  Tack i alla fall för en suverän blogg i stort lycka till med din "resa" mot NY!

  SvaraRadera
 2. Om du lovar att sluta mörka alla dina inköp så lovar jag för att aldrig någonsin kalla dig för Shopaholic :-D
  Lattjo liten pryl den nya Garmin men sätt inte för stora hopp till det sköna pulsbandet. Jag är inne på min 3e sådant. De håller inte länge men Garmin får fet plus i kanten för att snällt byta ut dem utan knussel varje gång bara jag tar mig till dem.

  Så, sluta mörka inköpen nu då!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...eller "miTT 3e sådant"...

   Radera
  2. Tråkigt att höra om pulsbandet :-( Men juste att man får nytt!

   Ja, jag ska avslöja lite fler inköp SNART, ok? ;-)

   Radera
 3. Lämnar inte heller kommentarer så ofta men läser och är glad att du är tillbaka. Hoppas allt är bättre nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. RosaMilton: Tack för din kommentar! :-)
   Ja, det är lite bättre nu och jag har en tro på att det löser sig.

   Radera