lördag 25 augusti 2012

26 km lycka


Det är inte med vem som helst man nästan varje lördag kan boka upp ett tidigt långpass i terräng på 26 km OCH vet att den andra personen inte bangar om det regnar eller annat väderlekshelvete. Därför är jag grymt tacksam över att ha en sådan person i min närhet. Tack Tine att du alltid "ställer upp" på mina terrängpass från helvetet ;-) 

Borde kanske tagit kort på Tines nya skor som blev ganska leriga men glömde det så ni får hålla tillgodo med en bild på mina: 


Å nu blev det ju lite fel ordning på bilderna, denna skulle ju kommit först för detta är strax innan vi stack ut: 


Där kan ni i alla fall se hur vita och fina skorna var innan :-P 

Så bästa Tine tack för att jag fick vara med och inviga dina nya skor idag och tack för att du finns - du är bäst och idag var VI bäst - tre minuter snabbare än sist (tacka f-n att det kändes tungt)! 
Betänk gärna att vi pratar OAVBRUTET under dessa 26 km. Ok, jag pratar mest och idag var det verkligen  "livliga" diskussioner! 

När livet ger en utmaningar så får man hitta sina andningshål och man väljer dem man umgås med. Jag har aldrig ångrat den där gången jag hejade på tjejen som sprang med sin barnvagn förra sommaren för det har lett till den finaste av vänskaper så för mig blev dagens pass trots att det var jobbigt ändå ett pass av lycka. 

Ta vara på dem som betyder något för dig och SÄG till dem att de betyder mycket för dig och gör detta igen, igen och igen. 

/E

6 kommentarer:

 1. Jag tycker så mycket om dig!! Och jag blev mycket berört då jag läste din blogg! du ska veta att du har medfört att där finns mera solskin i mit liv!! Tack bäste Eva för att du finns och för att du inte heller bangar! Kram Tine

  SvaraRadera
 2. Tack Tine, vad rörd jag blir <3 KRAM!

  SvaraRadera
 3. Vilka utmaningar du än har att hantera är jag glad att du hittar sätt att må bra på och få energi av! När väl foten mår tillräckligt bra så glöm inte långpassen på asfalt, det är på asfalt och betong du ska kuta i NYC!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hittar vägar :-)

   Och ja, jag är väl medveten om nödvändigheten av långpass på asfalt. Pratade faktiskt med Tine om det idag. Ska bara klara av Risveden och Lidingö först. Har hittills klarat 13 km på asfalt utan problem men inte så snabbt men det går framåt, äntligen (åtminstonde på den fronten).

   Radera
 4. ingen vidare terrängsula på de där dojjorna? inget som hindrar en fit E! :) spring med pratsällsis - bästa terapin, alltid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är verkligen inte en terrängsko men fick ont i fötterna sist av mina X-talon 190 då de är för tunna för 26 km och alla andra terrängskor jag har är utslitna då jag ju kört så mycket terräng det sista...
   Och jag att springa med bra sällskap, inte mycket som slår det :-)

   Radera