torsdag 2 augusti 2012

Det är så nära nu!


Herrejesses det är så nära nu att det nästan gör ont! Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns för Patrik nere på Kreta. Imon kommer han hem och då ska vi höras av på kvällen för att stämma av det sista. 

Själv håller jag på att kollar att jag har all utrustning som krävs/behövs och har på vårt köksbord börjat lägga upp det som ska med: 


Och ja, jag fick köpa en kompass för det hade vi tydligen inte hemma. Dock hade vi två visselpipor ;-) 

Beställde simglasögon igår till Patrik på Olander Swim, nämligen dessa här! Har ett par själv som Patrik fick testa men det var visst först igår som han bestämt sig för att det var dem han ville ha och meddelade mig detta från Kreta och som den snälla team-partner jag är så fixade jag det på stört! 
Ringde sen till Olander Swim så att jag kunde kolla att de hinner hit innan Öloppet och fick pratat med Valter Olander som önskade oss lycka till och frågade just om vi skulle använda fenor. Han berättade vidare att herrlaget och mixedlaget i Amfibiemannen båda använt sig just av deras specialdesignade fenor. Han berättade att vinsten är störst för dem som inte är så duktiga på att simma frisim varför jag idag ska testa simfötter. Mina är ju inte specialdesignade och väger en del varför jag ändå ställer mig tveksam till detta. Att betsälla ett par för 2000 kr känns inte som ett alternativ pga kostnaden och att jag i så fall skulle bestämt mig för detta tidigare så att jag kunnat testa mer. Well, efter ikväll bestämmer jag hur det blir. 

Således det som är kvar i träningsväg innan loppet, då jag valt en lätt vecka, är simpasset ikväll och sen ett kortare löppass imon. Känner mig nu redo att springa längre på asfalt men väntar med detta till nästa vecka. Time to be smart helt enkelt! 

Får se om jag skriver något hypernervöst inlägg imon om att jag tänker banga typ eller något annat i stil med att jag bara tycker att det är kul att delta, hahaha. Annars blir nästa bild på Pata och mig efter målgång på Donsö - heja Team Early-Birds! 

2 kommentarer: