måndag 24 oktober 2011

Urladdning och "Good Things Happen To Good People"

Är helt slut efter helgen (det var visst några väninnor som snarkade) och sen lades det på lite mer idag med ett riktigt tråkigt besked som jag tyvärr inte kan berätta här om i bloggen. Inte just nu i alla fall men kanske vid ett senare tillfälle.

Ibland när man får ett negativt besked så går luften ur en och just idag så ville jag faktiskt bara lägga mig ner på golvet och gråta. Men det går ju inte. Skönt var det då att ha ett intervallpass på F&S. 10x2 minuter med en minuts stå-/gåvila. Jag lade mig i mitten med visselpipan så jag tog inte ut mig på något sätt men det var så skönt att få ur sig lite av sin frustration genom att röra på sig. Som en slags urladdning.

Efteråt kändes livet lite lättare och hjärnan som först blev förlamad börjar nu arbeta för att kanske vända det där negativa till något mindre negativt. Eller så får jag hoppas på karma, eller som jag brukar säga: "Good things happen to good people", underförstått att "Bad things happen to bad people". Tiden får väl utvisa detta.

15 kommentarer:

 1. Hoppas det ordnar sig Eva.

  SvaraRadera
 2. hoppas allt ordnar sig!

  tänker mig en start i "finalloppet" nästa helg men skulle vilja ha lite inside info.. hur kvistig är egentligen långa banan? du är väl där och kutar ibland?

  SvaraRadera
 3. En riktigt varm KRAM och bra att du kunde blåsa ur lite med ett intervallpass!

  SvaraRadera
 4. Sofia: Ja, det hoppas jag med.
  Långa banan är riktig jobbig på vissa ställen, nästan som orienteringslöpning OCH riktigt lerigt. Men det är bara vissa partier annars är det mest packat grus (typ vanlig motionsslinga). Jag hade valt terrängskor ändå för annars blir det för jobbigt. Lidingö är autostrada jämfört med de jobbiga delarna på Finalloppet som jag tycker är ett riktigt terränglopp.
  Jag ska springa korta banan (f.d. Tjärnrundan) på 10 km och där är det bara ett parti som är jobbigt. Lera och bäckar och där fastnade jag en sko ett år och fick stanna och dra upp den. Tappade säkert 5 minuter på det :-P

  SvaraRadera
 5. MagnusR: Ja, löpning är bra för mycket! Tack för omtanke och kram tillbaks.

  SvaraRadera
 6. hahaha kul med dojjan! ja vi får se vad det blir, lutar väl kanske åt 10km för mig med.

  SvaraRadera
 7. Sofia: Ja, snöra skorna HÅRT ;-) Hoppas vi kan ses och säga hej. Missade ju dig på LL...

  SvaraRadera
 8. ja, du var för snabb! :-) kanske inte lika mycket folk här heller.

  SvaraRadera
 9. behöver man terrängskor på milen tror du?

  SvaraRadera
 10. Sofia: Det är gränsfall att ha terrängskor. Det är två partier (ett litet kortare på typ 200 meter där man springer på riktigt skogsstig med rötter och sen ett längre parti där det är rejält blött men där blir man blöt oavsett skor). Jag står i valet och kvalet att ta de skorna jag sprang LL med (vanliga skor) eller de jag sprang Risveden i (lätta terrängskor, Icebugs Anima). Bestämmer mig nog inte förrän på lördag men då handlar det kanske främst vad som matchar dagens kjolval bäst ;-)

  SvaraRadera
 11. :-) själv är man ju inte så välmatchad.. men då satsar jag nog på vanliga. som du säger, blöt blir man oavsett och mina terrängskor känns ovana och klumpiga. tack för råd!

  SvaraRadera