lördag 29 oktober 2011

To do your thing

Ja här är jag som fullfjädrad fastinista innan 12 km med löparskolan i Skatås:


Hörde både den ena och andra på parkeringen strax innan jag mötte upp de andra. Hörde kommentarer i stil med: "Hujedamig vad kallt det ser!" till "Aha, är det så man ska se ut när man springer!" osv osv

Pratade även med E om detta i torsdags på vårt lunchpass. Vi kom fram till att man inte blir riktigt tagen på allvar när man springer i kjol. Åtminstonde inte tills dess att de verkligen ser en springa. Lite i stil med att med en sån outfit kan man ju inte vara snabb. Men det skiter jag i! Vill jag vara snygg när jag springer så klär jag mig så och vill jag ha nåt annat på mig en annan dag så har jag på mig det (ni som läst krönikan vet att jag har en del utrustning att välja på!) - I will always do my thing, oavsett vad andra tycker. Väntar bara på att linnet från Loverunning med trycket på ryggen "You have just been past by a skirt" ska komma in så är min outfit garderob komplett. Eller ja, komplett och komplett blir den väl aldrig...eller?

2 kommentarer:

  1. Hehe, kul idé med linnet, kanske inte alla i Sverige som fattar den piken dock :) Finns ju liknade bil-stickers där det står "You have just been past by a girl" :)

    SvaraRadera
  2. MagnusN: Hehehe, lite får man ju reta/provocera men visst är det nog så att många inte skulle fatta "poängen"...men jag kommer ha linnet ändå :-)

    SvaraRadera