tisdag 11 oktober 2011

Kroppen först!

Förkylningskänning och lite rasp i halsen. Känns som om ödet skrattar mig i ansiktet då det imon på jogg.se publiceras en kort artikel där jag ger tips på hur man ska hålla sig frisk.

Fast å andra sidan är jag sällan sjuk men när både maken och sonen hostat och snuvat ett tag så kanske det inte är så konstigt att jag till slut får en släng av det jag med.

Så det får bli tidig sänggång ikväll. Ingen "House" och fotbollen kan kvitta; vi är inte speciellt bra som landslag men verkar visst tro det. Att ha som plan att vi ska gå vidare till EM på andras resultat känns inte som en bra strategi. Lite i stil med att: "Om hon inte ställer upp på Varvet och hon blir sjuk så kanske jag kan komma på 50:nde plats." När allt handlar om den EGNA prestationen. Spring det bästa du kan, oavsett din konkurrens och i fallet med fotbollen VINN för f-n för då behöver ni inte hjälp av andra lags resultat. I rest my case.

Således ingen träning idag utan kroppen går först och den är mitt redskap och bör lyssnas på.


"I will always listen to my coaches. But first I listen to my body. If what they tell me suits my body, great. If my body doesn't feel good with what they say, then always my body comes first." - Haile Gebrselassie

2 kommentarer:

 1. Jepp..att lyssna på kroppen må vara en kliché, men funkar oftast bra, fast sen gäller det ju att kunna tolka det och agera därefter också..

  Inget House var trist..fotboll är inte riktigt min grej.

  SvaraRadera
 2. MagnusN: Ja, visst är det en klyscha men sant ändå.
  Jag lär mig kontinuerligt mer om min kropp och agera därefter. Ibland gör man rätt, ibland fel. You live and you learn.
  Ja, House är bättre än fotboll ALLA gånger. Men nu vann de ju och då börjar alla mässa om att vi ska vinna EM. Lordy, I rest my case - again!

  SvaraRadera