söndag 16 oktober 2011

Som en liten blöt fläck...

...på golvet känner jag mig nu...

Ställde upp som vikarie på F&S 14 km i Skatås. Inget jag hade räknat med men jag är ju sån som alltid ställer upp och har svårt att säga nej. Stressade sen vidare till det som enligt ursprunglig plan var det som skulle vara det enda passet idag: Tematräning på F&S för sina ledare. Funktionell träning i två timmar. Och ja, jag erkänner: Jag fuskade rejält för jag var trött redan innan passet (plus att jag varit sjuk) och ska hålla i ett backintervallpass imon. Men det där med att fuska är inte så lätt. Speciellt inte när du blir den udda personen som får köra med instruktörerna. Så fort de vände ryggen till så fuskade jag. Men egentligen handlar det inte om verkligt fusk utan mer att jag inte orkade och främst vill lära mig och inte ta ut mig till den grad att jag inte kan gå dagen efter. Men jag vet att jag kommer att få träningsvärk imon ändå och att det bara är att bita ihop och le på backpasset.

Nu blir det fanimig inga mer rörelser för mig idag ÄVEN om maken hintat om att någon måste vattna gräset. Jag VÄGRAR! Just i det fallet tränar jag på att säga nej, hehehe. Och hänvisar till att en liten blöt fläck inte vill bli mer blöt...

2 kommentarer:

  1. Låter hårt :) Ni får väl skaffa såna där timerstyrda sprinklar som kommer upp ur jorden en gång om dagen och vattnar så kan man sitta på verandan och bara titta på.

    SvaraRadera
  2. MagnusN: Hahaha, ja det hade varit nåt! Äh, nu är det bara några dagars vattnande kvar för att den nya gräsmattan ska klara sig MEN idag tycker jag att jag är entledigad!

    SvaraRadera