onsdag 5 oktober 2011

Perspektiv

NEJ! Det är inte för kallt än för att kunna springa i kjol (ingen kommentar tack om min bad-hair-day pga vinden):


Idag hade jag inte på mig några kompressionssockar utan calf guards:Men jag har INGEN ork alls :-( Efter en vecka med magproblem och viss viktnedgång så är jag trött. Ingen energi alls och blev så pass "slö" under passet att jag började fundera på om jag skulle börja gå (vilket jag dock inte gjorde). Jag förstår ju att det inte finns någon ork och jag pressade mig inte alls och känner nu helt klart att jag behöver mer mat och vila för att komma på banan igen.

Man får lite perspektiv på saker och hur ens form kan vändas upp och ner. Idag hade jag aldrig klarat av 30 km i terräng och än mindre 10 km i 4:00 fart.

Jag stressar inte över att jag har något speciellt viktigt lopp kvar i år men jag känner hur "ledsen" jag blir inombords när jag inte får träna. Jag älskar att springa (ok, inte alla pass) och när man tänker på hur livet skulle vara utan det DÅ får man verkligen perspektiv.

Snart utomhuspass och det ger mig alltid så mycket energi så senare ikväll kommer jag ändå ha fått den där "endorfinkicken" fast av andras träning inte min egen :-)

4 kommentarer:

 1. Hade samma sak igår på lunchpasset..var rent bedrövligt, men vätska och snabba kolhydrater gjorde susen, för sen var det bra igen på kvällen. Det är nog bara lite vätskebrist för dig...

  SvaraRadera
 2. MagnusN: Jepp, visst är det vätskebrist men även näringsbrist då jag inte kunnat äta riktigt sen i torsdags pga magkatarr bla. Har tappat 2,5 kilo på fyra dagar...låter kanske inte som så mycket men jag väger inte så mycket...
  MEN - jag kommer IGEN!

  SvaraRadera
 3. 1. Raring, var RÄDD om dig. -Sagt från en Galenpanna till en annan och du hade förmodligen sagt samma sak till mig. Du vet allt det, jag bara påminner, stressa inte kroppen så. Vila och ÄT!
  2. Calf'sen, fungerade de bra (trots sef runda)? Funderar på såna själv nämligen.
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Jessica: Ja, jag vet. Du har så rätt. På bättringsvägen nu.
  Och calfsen - de var jättebra! Köpte de på nätet från England till halva priset vs i butik här i Sverige...

  SvaraRadera