tisdag 5 juli 2011

4X4

Är helt utslagen av värmen och fukten men dagens kvalitetspass skulle ändå genomföras. Kanske inte det smartaste under gassande eftermiddag men efter att ha kokat och ätit dessa här vet jag att jag INTE skulle kommit ut:
Resultatet då? Ja, helt ok med tanke på att mitt mål var att inte hamna över 4:00 fart. Det blev så här:4 min - 1060 m = snittempo 3:46 (gåvila 90 sek)

4 min - 1050 m = snittempo 3:49 ( - " - )

4 min - 1050 m = snittempo 3:49 ( - " - )

4 min - 1040 m = snittempo 3:51 ( - " - )

Uppjogg 2 km och nedjogg 2 km = totalt 8,23 km

Svetten rann nerför benen och saltet som rann ner i ögonen gjorde att jag nästan blev blind. Eller åtminstonde kändes det som det...

Känner mig nöjd då jag valde att bara ha framme tiden och totalsnittempo i fönstret på min GPS och tiden ÖVERST så att det var "bara" den jag såg när jag tittade på klockan. Måste ju träna på att känna efter mer i kroppen än att bara titta på klockan för att veta att jag ligger "rätt".

Kronärtskockorna då? Ja, de håller nu på att koka på spisen och skall avnjutas med smält smör och salt - MUMS!

För ikväll blir det inget sådant här:

OBS! Det är INTE jag som sorterat i färger utan det är någon annan (no names), hehehe.

Vi hörs imon!

P.S. - Ny artikel på jogg.se av mig idag - läs den här - är mest förvånad över hur mina ben ser ut på bilden - vad tycker ni? D.S.

7 kommentarer:

 1. Fina och snabba intervaller. det riktigt vattnas i munne på mig. Och det är inte av bilarna...

  SvaraRadera
 2. Anna: Tack! Snart kan du med, det är jag säker på och jag får kalla dig Snabb-Abna igen ;-)

  SvaraRadera
 3. Snabb-Anna ska det va' och inget annat! :-)

  SvaraRadera
 4. Nämen Eva ska vi börja kommentera hur dina ben ser ut, jag tycker de ser jättefina ut :-D (och jag gillade artikeln också..)

  Bra fart i solgasset, svett som rinner ner i ögonen kan bli riktigt jobbigt, därför kör jag ofta med keps varma sommardagar, då kepsen fångar upp den mesta som vill ner i ansiktet

  SvaraRadera
 5. Staffan: Hahaha - ja visst blev de bra! Robert (fotografen) måste ju retuscherat eller nåt´! Så kommer jag inte ihåg att mina ben ser ut :-P

  Keps är bra, håller med, men det är en balansgång för det kan bli ganska varmt oxå. Kanske ska skaffa mig ett svettband att ha runt handleden som jag hade i mina yngre dar´ när jag spelade tennis? Kan ju funka.

  SvaraRadera
 6. Artikeln: tio pluspoang av tio som vanligt! Dina artiklar ar bast, har lart mig jattemycket av dig. (kor alltid ditt coretraningsprogram forresten!).

  Benen: tolv av tio!! Nu blev jag annu mer peppad att springa. :)

  SvaraRadera
 7. Petra: Tack, vad snäll du är! Kul att höra att du kör styrketräningsprogrammet!
  Och benen; måste varit en väldigt bra vinkel och fotograf för de ser inte ut som de jag har på mig idag i alla fall ;-)

  SvaraRadera