torsdag 21 juli 2011

Fast?

Fick den här t-shirten av min man:
Fast vet ju inte hur pass "fast" jag känner mig just nu. Känner väl att jag tappat en del fart men så blir det ju när man inte kör så mycket kvalitet...

Nä, just nu tränar jag ju mest på att bli mer uthållig och igår sprang jag det längsta pass jag någonsin sprungit: 27,5 km. Sista fyra var riktigt jobbiga, dels pga värmen och att jag inte tagit med tillräckligt med vätska men oxå pga den dumma blånageln :-( Snitt på hela passet 5:10 min/km.

Övrigt så handlar mycket om min träning även om den mentala biten och jag har nu på inrådan av både Staffan och Magnus införskaffat den här boken:


Jag ska försöka hinna med att läsa den när vi är på Kreta men har även bokklubbsboken att ta mig igenom OCH man vet aldrig hur det blir på semestern...

Idag morgonjogg på ca 7 km - första delen med maken som vände hemåt lite tidigare än planerat då tempot som vår gäst höll var lite för fort för honom. Andra delen gick i sub5 fart och då tror jag att vår gäst blev lite trött, hehehe. No names, no names. Men det var inte en tjej ;-)

4 kommentarer:

 1. Haha det är alltid extra roligt när man lyckas trötta ut en kille :)

  Och du är visst snabb! OCH uthållig, bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Andréa: Hehehe - och snabb, det är du med! Härliga intervaller du körde häromdagen!

  SvaraRadera
 3. Fast=snabb, Fast som i fastnat för löpning. Båda stämmer ju på dig=klockrent val av maken!

  SvaraRadera
 4. Staffan: Hahaha - but of course! :-)

  SvaraRadera