söndag 17 juli 2011

S-F-S och något "galet"...

Här är jag strax innan jag begav mig ut på ett kort distanspass i ösregn (=ready for combat!):Hade en riktigt bra känsla idag och även om det var tungt lyckades jag bibehålla en positiv attityd och lyssnade hela tiden på mitt nya mantra: S-F-S = STARK-FRISK-SNYGG

Jag hade klockan på mig men tittade inte. Stoppade klockan precis utanför hemmet (där maken stod och grävde upp stenar i regnet) och hamnade på ett snitt på ca 4:30 min/km. Inte jättesnabbt men genom HELA passet fanns där en jättebra känsla och jag kände mig gott nöjd efteråt.

Annars har jag gått och gjort något "galet". Jag som aldrig varit intresserad av maraton-distansen har nu anmält mig till Jubileumsmaraton Stockholm den 14 juli 2012! Och det som fick mig att göra det var det här (saxat från hemsidan):

1912: Efter målgång bjöds löparna på champagne inne på Stadions gräsmatta.
2012: Efter målgång kan de som så önskar dricka ett litet glas mousserande vin

Så, jag menar varför tveka? Ett lopp, helt i min smak! Skål!

4 kommentarer:

 1. Hehe, det var ett lustigt sammanträffande..jag har nog också gått och blivit lite "galen" (mer detaljer kommer snart, men det är inte jubileumsmaran :) )

  SvaraRadera
 2. medeldist: Hehehe, galet ÄR bra ;-)
  Väntar med spänning på vad du ska göra för "galet" :-P

  SvaraRadera
 3. *S* utan tvekan kommer det glaset vara en av historiens godaste mousserande :-D Se där, hon tar Maradistansen med, nästa år kan jag till och med kanske lura med dig till Skövde eller så!

  SvaraRadera
 4. Jessica: :-) Tror nog att det kommer att slinka ner en del riktig skumpa oxå, hehehe.
  Tidslopp på en liten banan runt, runt - nä, där är jag inte än men man ska aldrig säga aldrig ;-)

  SvaraRadera