måndag 21 mars 2011

Resfeber och 20X220 meter

Resfebern börjar så smått infinna sig :-P
Kan inte riktigt förstå att resan som bästa Lena och jag pratat om i flera år nu äntligen blir av...
Det enda som jag "oroar" mig för är packningen...jag är värdelös på att packa! Är ju en ganska strukturerad person annars men när det gäller att packa så har jag noll struktur och hittar på alla möjliga OCH omöjliga ursäkter för att slippa i tron att någon ska komma med ett trollspö och packa den perfekta packningen åt mig...men det händer ju lixom aldrig :-(
Maken började redan i lördags fråga mig om jag börjat och jag låtsades att jag inte hörde. Ikväll har jag planerat in bio med en annan väninna så då återstår bara imorgon kväll. Eller så gör jag som någon föreslog på Facebook; Pass, kreditkort och tandborste - that´s it!
Well, well imorgon LOVAR jag att packa (kanske att maken kan hjälpa till - han är expert på att packa)!

Har idag annars kört ett skönt kvalitetspass: 20X220 meter på fotbollsplanerna nedanför vårt hus. Äntligen är all is borta därifrån och även om det var jättemjukt och blött idag och att det inte gick att springa helt rakt så var det ändå underbart att få springa fort.
Fram till intervall nummer 15 så var det 41 sekunder nerför och 43 sekunder uppför (det sluttar lite mellan de två planerna som jag använder som intervallsträcka, således lätt nerför åt ena hållet och lätt uppför åt andra hållet) - började nästan tro att jag skulle få till ett nytt statistiskt mirakel men vid nummer 16 så blev det så tungt att tre stycken intervaller föll ur den fina serien (42, 44, 42). Skärpte mig dock på de två sista så att de föll in fint igen i serien på 41 och 43 sekunder :-)
41 sekunder ger ett tempo på 3:06 och 43 sekunder ett tempo på 3:15
Någon gång ska jag väl köra "rena" 200:ingar för att veta mer exakt vart jag ligger - för de där extra 20 metrarna är riktigt sega kan jag lova ;-)

Nä nu måste jag "hitta på" lite saker innan bion för packa det får vänta till imon :-P

3 kommentarer:

 1. Känner igen mig i packningen eller vad? Jag packade i snitt var 3e månad under 16 års tid och jag har 1. Inte lärt mig att göra det effektivt 2. Inte lärt mig att resa lätt 3. Inte lärt mig att tycka om det oavsett destination.
  Må kraften vara med dig Eva och jag önskar dig ett Trollspö i present för om inte annat dina 200'ingar :-D!

  SvaraRadera
 2. Har inte heller packat ännu... Blir kanske FB varianten;-)
  Träningskläderna är ju det enda som är lätt att packa, det är ju resten...
  Snart drar vi!!!

  SvaraRadera
 3. Jessica: Hahaha - underbart att höra att det finns fler som jag som ALDRIG lär sig hur man ska packa - hahaha

  Runningskirts-Lena: Snart drar vi - känns nästan overkligt...

  SvaraRadera