fredag 4 mars 2011

Lite i ingenmansland eller nåt...

Känner mig lite konstig, är det någon form av seghet som flyttat in i min kropp?
Ville helst fördriva detta med träning så imorse 07:30 var det dags morgonpass - men fy f-n vad det är jobbigt med morgonpass! Har inte kört det på ett tag så jag hade nog glömt bort hur segt och motigt det var. Well, det blev i alla fall 14,6 km - tiden tänker jag inte ens meddela med risk för gapflabb hos en del...

Befinner mig i något slags ingenmansland för tillfället; å ena sidan är jag motiverad till tusen medan jag å andra sidan undrar vad f-n det är jag håller på med?!

Well, kanske hormoner som spelar mig ett spratt eller kanske att jag håller på att få en vårdepression? Hade varit konstigt för våren har ju inte kommit än, men ändå...

Apropå något helt annat; om ni är intresserade av bålträning, läs då gärna denna artikel på jogg.se:

http://www.jogg.se/Artiklar/Artikel.aspx?id=358

Det finns även länkar till höger till tidigare artiklar inom samma område och i texten finns det även länkar till detta och till övningar.

Nä, nu hoppas jag på att lite inmundigande av god mat och dryck ikväll får mig att dra lite på smilbanden eller så kanske jag ska gå och tröst-shoppa något?

Ha en fin fredag!

6 kommentarer:

 1. Jag tror verkligen ingen skulle skratta oavsett vilken tiden blev. Över 14 km på morgonen är RESPEKT! Det är inte många som är sugna på att springa så långt på morgonen. För min egen del brukar det räcka med 8k.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. JOHN: Tack för de orden! Och ja, kanske att jag är lite hård mot mig själv - 14 km är inte så dåligt på morgonen oavsett tempo - trevlig helg du med!

  SvaraRadera
 3. Tänk på vilket tempo jag skulle hålla om jag skulle få springa nu så kommer du känna dig som värsta elitöparen :)

  SvaraRadera
 4. Jag tror helt klart att det är de sega passen som ger mest. Om det nån gång går lätt får man ta det bonus. Kör på, och klart du ska shoppa loss om du vill. Behövde du inte nya skor? :D Semlor tänkte jag nog slå till med idag att ha efter fredagspizzan..kolhydratkoma ikväll med andra ord :)

  SvaraRadera
 5. Magnus N: Tack!
  Jepp jag kör på - never, ever count me out!
  Nya skor - var det någon som sa nya skor? Hehe, det är på gång!
  Jepp kolhydratkoman i kombination med På Spåret är väl det bästa fredagsmysey som finns? ;-)

  SvaraRadera