fredag 18 mars 2011

Det här med siffror...

Ja men då var det dags för lite ny snö och slask - suck! Ok, det är mars men nu orkar jag inte med det här längre...det är skönt att jag åker till NYC på onsdag MEN där ser jag på prognosen att det idag är 21 grader och sol men på onsdag ska det bli 3 (!) grader och regn - well jag tror det blir bra ändå :-P

Men så var det ju det här med siffror som jag fascineras av. Sifferfacisten i mig kan aldrig stanna på 9,92 km utan då blir det 80 meter till för att få till jämna 10,0 eller 10,02.
Och så är det den där siffran som "förföljer" mig; 6.
Förra månaden hade jag en dag ackumulerat en månadstotal på 66,6 km (hjälp!). Idag när det ringde i min telefon under mitt lunchpass och jag stoppade min klocka hade jag sprungit precis 6,66 km.
Lägger man ihop makens och mitt förlovnings- och bröllopsdatum blir det oxå just 6!
Och vi bor på nummer 6!

Ska man ta det ett steg vidare ifrån mig själv så finns det ju andra siffror/datum som är "intressanta": 11/9-2001 och nu 11/3-2011

Nä, bäst att inte spekulera mer eller leka domedagsprofet á la Nostradamus men det här med siffror är onekligen ganska intressant och fascinerande på många olika plan...

Ha nu en fin fredag med mys och vad ni nu har för er - själv blir det tidigt i säng då jag 10.00 imorgon ska vara uppe vid Skatås Motionsanläggning för första praktikpasset med löparskoletjejerna :-)

P.S. - igår 8 km löpning med F&S och idag 13 km lunchlöpning...D.S.

2 kommentarer:

  1. Ha det så underbart i NYC! Jag skulle springa NYC Half Marathon på söndag.... men är ju skadad och försöker att ladda inför Boston. Lite vedmodigt är det ju. Älskar NYC!! Kom och spring ING NYC Marathon med mig den 6 november i år!!

    SvaraRadera
  2. Runningskirts-Suzanne: Håller tummarna för att du kan springa Boston och maraton i höst är lite för tidigt för mig men kanske nästa år :-)

    SvaraRadera