torsdag 24 mars 2011

Kvällsjogg i Central Park :-)

Så var Gasellen och Bergsgeten framme i NYC!
Det enda som känns lite tråkigt är att min telefon inte fungerar :-(
Well, vi slängde in våra väskor i "vår" lägenhet som ligger på 1412 Madison Avenue, dvs Upper East Village och precis intill The Reservoir i Central Park, drog på oss våra löparoutfits och tog oss en kvällsjogg i "Parken". Mycket intressant på många sätt:

1. Det HAGLADE på oss och det gjorde faktiskt riktigt ONT - som småspik!
2. Haglet gjorde att det blev riktigt halt!
3. Vi såg JÄTTEMÅNGA löpare, bla en löpargrupp på kanske 40 personer!
4. Vi tenderar som vanligt att springa "för fort" ihop!
5. Hade inte Gasellen varit med hade Bergsgeten tappat bort sig totalt för geten har INGET lokalsinne!
6. Det var som en utomkroppslig upplevelse - nästan känsla av att inte ha kontroll över kroppen alt. att man var full/bakfull! (Men så reagerar väl kroppen när man springer mitt i natten)

Nu är vi lite trötta men försöker hålla oss uppe så länge som möjligt - just nu är klockan 20:40 och jag vet inte hur länge till jag orkar hålla mig uppe...

5 kommentarer:

 1. Låter alles, en jogg i Central P., trots utomkroppslig känsla för att kroppsklockan inte stämmer med lokala tiden. Ljuuvligt!

  SvaraRadera
 2. Gasellen kan meddela att bergsgetens lokalsinne utvecklats väsentligt under dagens morgonjogg. Skulle nästan våga släppa ut henne själv;-)

  SvaraRadera
 3. Runningskirts-Lena: Tack för kursen, imon kör vi del två, eller hur? Dvs vi springer åt andra hållet; allt för att göra det svårt gör geten ;-)

  SvaraRadera
 4. *S*, ni är roliga! Som en liten Joker kan ni sen testa att springa åt varstitt håll för att senare mötas vid utgångspunkten.
  //Hälsar hon som ofta springer bort sig i lilla Bollebygd och hyser stor respekt för dem med lokalsinne.

  SvaraRadera