lördag 29 januari 2011

En underbar lördag!

Började dagen med det här:OBS! Kommentarer om för mycket sylt undanbedes ;-)
Drack även dubbel espresso för att verkligen vakna :-P

Sen lite tidningsläsning innan det bar av på 17 km över broarna. Hann under passet tänka på att nu när januari nästan är över det kommer att börja en period av mycket intensiva månader.
Det är Friskis & Svettis Göteborgsvarvsträning på söndagar i Skatås och även om jag inte kommer att vara där varje söndag som ledare så är det ändå ett åtagande ända fram till veckan innan Varvet, dvs 15 maj.

Den 26/2 ska jag vara inspiratör på Friskis & Svettis Göteborgs inspirationsdag för sina funktionärer. Att ens bli tillfrågad är bara så kul för mig personligen och jag hoppas att många vågar gå på detta TEKNIK/TEMPO/FART pass - ledordet kommer vara att "springa snyggt"!

I mars börjar min löparskola för tjejer och den håller på under mars-april och avslutas den 8/5 med en liten tävling för deltagarna :-P

Alla vägar bär ju till Rom och min väg är mot den 21/5 = Göteborgsvarvet. Jag hoppas så på att det inte blir några saker som sätter käppar i hjulet för mig i år. Jag vill verkligen hamna bland de 50 bästa damerna. Sen kan jag nog lägga ner att springa det. Fast, det säger jag ju varje år och det påminner min man mig om varje år, hahaha.

2011 kommer bli ett intressant år och det känns som om det börjat bra. 324 km är ribban lagd på. Man flyttar "skamgränsen" hela tiden men det är väl där de närmaste månaderna kommer ligga ikring.

Har idag även ätit lunch men en riktig god vän som inte kunde komma på min fest förra lördagen och det är skönt att samtala med någon som är insiktsfull, bra på det hon gör och samtidigt väldigt rolig. Jag blir alltid upprymd efter våra möten och längtar alltid till nästa gång vi ska ses även om jag vet att det inte kommer bli snart då vi har så mycket annat som "pockar" på vår uppmärksamhet...

Ska snart börja inventera i skidkläder och annat inför vår resa till Sälen. Och ja, jag kommer att ta med "spring-utrustning" - man vet ju aldrig, jag kanske hinner med ett morgonpass eller nåt annat efter x antal vurpor i barnbacken :-P

Vi hörs snart igen ;-)

2 kommentarer:

  1. Men vad roligt att du ska presentera på inspirationsdagen! Det är ju stort ju :)

    SvaraRadera
  2. Andrea: Ja, jag blev jätteglad och "rörd". Vi får väl hoppas att det kommer många som vill springa "snyggt" :-)

    SvaraRadera