måndag 11 oktober 2010

Bra stöd på bra intervaller :-)

Jepp, benen var verkligen sugna på att springa idag efter kursen som bjöd på träning men inte så utmanande varianter för en konditionsjunkie som jag ;-)
Så i det underbart vackra höstvädret fick det bli samma intervallpass som förra måndagen: 4x2500 meter i miltävlingsfart med endast 2 minuters vila emellan. Resultatet blev: 9:56, 10:11, 10:02 & 9:56.
Det kändes stabilt och bra och benen var glada och så även hjärtat!
Hade på mig den bästa sport-bh:n enligt mig, märke Champion. Har nu således även en vit (se nedan) oxå. Sen innan har jag en svart, en turkos och en chockrosa. Kanske inte det absolut bästa stödet enligt tester men det viktigaste för mig som är smal och har ett utmärkande bröstben: den är mjuk och ger INTE skav! Flera är de gånger jag haft "fel" bh och fått KÖTTSÅR under den undre bh-kanten...


2 kommentarer:

  1. Känner igen köttsåren. Tack för tipset, har inte lyckats hitta någon sport bh på sistone som inte gett mig skav. Grymma intervaller!

    SvaraRadera
  2. Anna: Ja de intervallerna kändes bra!
    Bh:n är toppen då kanten är mjuk. Visst har andra bh:ar bättre stöd för bysten men det känns nästan sekundärt när man ALLTID får skav under underkanten. Finns på Stadium, Löplabbet mm.
    Goodbye skav och köttsår!

    SvaraRadera