måndag 20 september 2010

Biljetter bokade!

Nu har jag bokat biljetter! Det blir tävling på söndag!
Peppad av bland annat min kära väninna L och helgens bra pass så bestämde jag mig för att köra! Terräng är ju lixom jag och det ska bli så kul!

Sen är det några saker som känns lite osäkra och det är: hur jag ska ta mig runt i Stockholm och fram och tillbaka till Lidingö. Maken är inte med och det är ju han som brukar hålla koll på denna sorts logistik, jag brukar bara följa med...kanske tar jag fel t-bane linje och hamnar i Gubbängen eller nåt...men det som jag oroar mig mest för är att mitt lokalsinne kommer spela mig ett spratt på söndagen EFTER loppet och att jag missar tåget hem...

4 kommentarer:

 1. Osäkerhet kring start är ett alldeles utmärkt upplägg - se bara på mitt lopp i lördags där jag tvekade in i sista stund.


  Det kommer att gå kanon för dig! Slå på GPS'en och låt Mr iPhone hjälpa dig uppe i huvudstaden.

  //S

  SvaraRadera
 2. Samir: Du har så rätt och tack för tipset om GPS:en i telefonen, det ska jag använda!

  SvaraRadera
 3. Det kommer vara en hel del löpare på plats runt och överallt. Jag tog mig dit o hem, spydde i en papperskorg av utmattning på vägenhem men hem kom jag;)

  SvaraRadera
 4. Anna: Ok, låter som något jag skulle kunna göra ;-) Ja, jag får följa flödet ut till Lidingö och sen eventuellt hitta lämplig stockholmsk papperskorg om så behöves eller kanske spara det till tåget då jag brukar bli åksjuk på X2000...Men allt är värt det för att få tävla, eller hur? ;-)

  SvaraRadera