söndag 27 april 2014

Sammanfattning av veckan!

En vecka kan gå j-vligt fort och det har denna verkligen gjort! Hela veckan har gått i intensitetens tecken med Intensivvecka med Simcoachen, företagspass, pt-pass, långpass och jag vet inte allt...

När jag kommit till Valhalla har jag i alla fall sett denna bilen:


Den uppmärksamme/a ser OS-ringarna. Anna-Karin har tävlat i OS. Det är stort och jag tycker att har man varit olympier så är det lite som att ha varit president i USA; man får kalla sig det resten av livet. Helt ok att där leva på gamla meriter! 

Det är så kul att träffa nya människor och precis när man lärt känna alla så är det dags att säga "hejdå". Det uppkommer en viss tomhet... 

Vissa personers framsteg i gruppen var enorma! Det är så kul att se!

Det ger sannerligen resultat att tragla drills och som jag skrev om i mitt förra inlägg så jobbar man med delarna mot en helhet. 

Jag känner att jag är än mer på väg nu efter denna veckan. 

Sista dagen fick jag verkligen till min andning bra. Det var lixom inte den där strutsandningen utan mer "smooth". Jösses vad jag ska träna på just den övningen! 

Tack bästa A-K, superlativerna om dig kommer aldrig att sina men nu får jag nog tona ned mina hyllningar för du är ju så överbokad att det knappt går att "komma till" längre. 

Och tack ni gruppen för er härliga energi och pepp! Tänk att ni stod ut med mig som på ytan verkar vara den mest skämtsamma tanten med flest baddräkter som ni träffat men som ni nog förstår mellan raderna är ganska seriös, egentligen. Jag lovar. 

Sen, alltså nu när jag zoomat in på den här bilden kan man ju undra om det där verkligen är jag? Vad är det där för armar och axlar? Måste vara ljuset eller nåt som fick till det bra för så ser jag ju inte ut, hahaha:  

                                   

Nä, det är mer så här jag ser mig själv faktiskt: 


Färgmatchad i min löparoutfit och med TRX:en i högsta hugg. 
Ni som missat det så har jag i alla fall i liknande oufits gjort några filmer med träningstips för jogg.se - här följer länkar till dessa filmer: 


Och de som känner mig riktigt väl ser mig nog som en storkonsument av den här växten:  

                              

Tack Pappa för denna lilla bukett som väntade på mig idag! 

Summa denna veckan blir: 89k löpning, intensivvecka simning (5h) + 2000m distans, lite styrka (skärpning där Eva, man ska leva som man lär!), x antal buketter persilja och typ 5 liter morotsjuice - resten har jag redan glömt men som ni förstår lever jag inte enkom på persilja och morotsjuice...


4 kommentarer:

 1. Vansinnigt snygg simning av dig sista dagen!
  Och som du säger. Bara att traggla på nu.
  Jag längtar till våtdräkt och Delsjön.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jörgen och dito!
   Drills is da shit!
   OW coming up!

   Radera
 2. Stark vecka, Eva! Och grymt med dina små filmer, ska genast kolla in, låter onekligen som något för mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tove!
   Ja, några av filmerna är med all säkerhet intressanta för dig!
   Mycket av det jag visar är sånt jag gör själv. Hoppas du hittar nåt du "gillar" ;-)

   Radera