fredag 28 juni 2013

Min uppgift

På bordet ligger dessa här:

                               

Det är bland annat min uppgift att ta med dessa till loppet imon. 
Det är även min uppgift att peppa och följa min syster på hennes första maraton. 

Igår var min uppgift att leda en tjej över och runt Sisjön på hennes första swimrun-träning. Vår gemensamma uppgift fredagen den 26 juli är att nå pallplats på WetRockRace

Imorse var min uppgift att inte drifta för mycket infrån min Öloppspartner Maria. Att försöka hålla så jämna steg/simtag det går med en supersimmare är inte det lättaste men imorse gick det bättre än tidigare. Vår gemensamma uppgift den 3/8 och även den 31/8 är att nå pallplats på Öloppet och 10islandrace

Att det gick bra på simningen imorse kanske beror på att jag tränat mer men troligtvis mer på att jag just denna veckan haft som uppgift att infinna mig på bästa Simcoachens intensivkurs på Valhallabadet 11.30-12.30 varje dag. 

Dagens uppgift idag på kursens sista dag var att hitta en integrerad och bra andning. Så integrerad att den nästan inte syns. Det är svårt, mycket svårt. Men idag kände jag att jag tog ett litet steg framåt. Således vet jag vad min träningsuppgift kommer att vara det närmaste. 

Många är de uppgifter vi tampas med varje dag och olika är deras utmaningar. Vissa uppgifter handlar om andra och vissa handlar bara om dig själv. Det viktiga är att man vet syftet med uppgiften och att man inte ger upp även om uppgiften ibland känns svår. 

Jag tackar idag de kvinnor som givit mig uppgifter denna veckan och även framöver: Ana (min syster), Eleonor (min WRR-partner), Maria (min Öloppspartner och 10islandracepartner) och sist men inte minst Anna-Karin (min simcoach). 

"One task, one mission, one goal" 

"Nunquam redono" 

8 kommentarer:

 1. Lycka till i morgon. Jag hoppas att det blir en härlig dag både för dig och din syster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Olov! Hoppas på det jag med :-D

   Radera
 2. Hälsa systern att hon har en certifierad hare bredvid sig :-) Lycka till!
  /Lasse

  SvaraRadera
 3. Ja lycka till imorgon! Hoppas ni får det kul! Och sen alla dina simtävlingar. Jag kommer vara på Gotland då och inte kunna hålla mig så uppdaterad, men det ska bli spännande att höra sen hur det gick - modigt av dig med simningen men det har jag ju sagt förut.
  Mvh Badkrukan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Badkrukan!
   Det är bra att gå lite off-line nu under sommaren. Har redan börjat uppdatera lite mer glest.
   Å en prestation är ju densamma även om man läser om den samma dag som en vecka efter. Kram!

   Radera
 4. Och du är den sammanlänkande kraften i alla dessa tävlingar och hos alla dina medtävlare, fantastiskt, lycka till imorgon till att börja med!!

  SvaraRadera