onsdag 12 juni 2013

Distansnötande och omstart

Känner väl att det är lite bloggtorka från mig just nu. Vet inte vad jag ska skriva om och har inte lust att skriva något bara därför att.

Well, det jag kan delge er är i alla fall att jag har en liten plan. I need to step it up, soon! Känner att min träning det sista inte varit så strukturerad trots att jag haft både Varvet, SM och STT Skatås på agendan. Ok, jag har haft en trötthet som släpar men den finns där oavsett om jag tränar eller ej så min tanke är att jamen då är det väl bara att köra på och hoppas på att det vänder, sooner or later.

En del av min "framgångsformel" vad gäller min löpning har varit mycket mängd så istället för att pressa mig för mycket på hårdare pass så ska jag nu bara köra distansnötande ett tag. Varför ändra en vinnande formel? Ok, det är kanske inte det roligaste att ägna sig åt men behövs för att klara de utmaningar jag har kvar i år.

Planen denna veckan är 12 km VARJE dag. BÅDE asfalt och terräng. Farten är ovidkommande. Nu måste jag få in distansen så att jag känner att det vänder.

Så det blev tex idag att damma av morgonjoggen igen. Hujedamig vad jobbigt det var att gå upp 04:30! Fattar inte att jag faktiskt hade rutin på detta för ett tag sen! 04:45 var jag iväg i snigelfart i alla fall...

Och igår sprang jag 12 km i terräng utan strumpor i ett par favoritskor:

                   

Imon ska jag träna swim-run tidigt så jag vet inte riktigt om jag orkar pallra mig upp innan denna begivenhet eller om jag sparar de 12 km till senare på dagen. 

Omstart vecka 24: 12x7 = 84 km 

Kommande tävlingar: 


Efter allt detta kommer det nog behövas en extra speciell omstart...


2 kommentarer:

 1. Ojdå, 12km varje dag! Du vet säkert vad du gör :-) Båstad Marathon är ju nära, antar att du kör på med det upplägget ganska nära inpå loppet? Intensiv tävlingskalender, Terräng-SM var oväntat och spännande även om det är inom parentes! Först idag hittade jag mig i startlistan för Lidingö, grupp 1B blev det så där får du jaga :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, har gjort det här några gånger :-P
   Båstad är ju inget maxlopp utan ett sällskapslopp med min syster.
   Ja, vi får se hur det blir med SM...
   Aha, I'll be chasing you! ;-)

   Radera