onsdag 24 november 2010

Ont i vaden :-(

Förra veckan sprang jag av misstag i ett par skor som var slut. Fick ont i höger framfot och lade därför större belastning på vänster benet vilket i slutet av passet gjorde att jag började känna ett visst obehag i vänster vad.
Sprang därefter ytterligare ett pass i lördags på ca 17 km men efter det var jag riktigt stel i vaden och kanske att jag skulle skippat det passet...eller ännu bättre jag kanske skulle tittat vad det var för skor jag tog på mig på det första passet...(inte så lätt när man har två par som ser mer eller mindre exakt likadana ut men där det ena paret är gammalt och det andra lite nyare)...

Vaden kändes i måndags bättre efter vilan i söndags men jag valde ändå att uppsöka en naprapat då jag INTE ville missa mitt diplomeringspass på Friskis & Svettis igår.
Efter behandlingen, som bestod av punktmassage, ultraljud och akupunktur så hade jag ännu mera ont men detta är normalt. Vaknade upp igår och kände INGENTING! Men underbart är kort - efter gårdagens diplomeringspass känns det nu igen :-( Men nu har smärtan flyttat sig lite högre upp. Tidigare satt den ungefär i övergången mellan sena och muskel nu sitter den mer uppe i muskeln. INGEN träning således innan detta blivit bättre! På fredag har jag ny behandling bokad och KANSKE att jag kan springa lite till helgen, vi får se.

Och skojävlarna då? Vad fick de för straff? Jo, en liten krigsdans utförd av undertecknad och sen bye-bye, tippen nästa!!!

2 kommentarer:

  1. Ajaj, det låter inte så bra..hoppas på snabbt tillfrisknande!

    SvaraRadera
  2. medeldistans: Nope, inte bra men jag får skylla mig själv. Nu gäller det bara att se till att det blir bra och inte börja springa förrän det känns ok. Du vet det där, att lyssna på kroppen ska man ta på allvar, eller hur?

    SvaraRadera