måndag 1 november 2010

6X1000 meter och en busvissling :-)

Idag var det studiedag i sonens skola så idag har vi underhållit varandra med god lunch med min pappa, bio och ett besök i leksaksaffären.
När kära maken kom hem så stack jag iväg på mitt planerade intervallpass (kan behövas ibland efter en heldag med sonen...): 6X1000 meter.
Ångrade tidigt mitt val av skor då temperaturen började sjunka och det var mycket löv på cykelbanan där jag skulle springa och det blev halt men orkade inte springa hem och byta.
Målet för dagen var att känna av hur benen kändes efter en period med nästan bara vanliga distanspass OCH att inte hamna över 4:00 per intervall...
Resultatet då? Jo, det blev: 3:47, 3:50, 3:44, 3:53, 3:42 och 3:44
Det kändes verkligen bra inför stundande tävling på lördag (Finalloppet, Tjärnrundan 8,8 km i Skatås), ett kvitto på att jag i alla fall kommer matcha min tid från förra året :-)

På vägen tillbaka hem sprang jag förbi tre unga killar vid Friidrottens Hus och de BUSVISSLADE på mig; således har jag svårt att bestämma mig för vad som gjorde mig gladast - intervallpasset eller busvisslingen? ;-)

4 kommentarer:

  1. Härligt Eva, givitvis var det intervallpasset )hiiiii fast jag tror att det var visslingen!)

    SvaraRadera
  2. Du ar ju liksom bade snabb och bildskon sa det ar ju inget konstigt med det! Dubbelpoang. Och i grym form ar du dessutom, ser fram emot en race rapport fran loppet!!

    SvaraRadera
  3. Petra: Tack! Återkommer med rapport på lördag :-)

    SvaraRadera