tisdag 26 mars 2013

Nedräkningen har börjat...

Idag är det två veckor till avresan på simlägret som jag ska till på Playitas i regi av Simcoachen.
Så igår var jag på Valhalla och hämtade min och Marias goodie bags. När jag kom hem hade även min nya röda baddräkt kommit (ja, jag vet den ser orange ut men den är röd):


Fina goodie-bags som var fina svarta tygpåsar med våra namn på etikett: 


I påsen låg det bland annat den här t-shirten (svart och guld var genomgående ett tema): 


Och här mer av innehållet; en vattenflaska, en keps, solspray och after-sun, energibar/pulver, penna, simglasögon från TYR, svartbadmössa med guldtryck, prover på diverse krämer, rabatt hos en frisör och jag vet inte allt: 


Kepsen blev direkt konfiskerad av sonen och tur var väl det för jag såg inte klok ut i den, hahaha. 

Vi fick även ett kuvert med detta presentkort: 


Stort tack Simcoachen/Anna-Karin Lundin för detta! Mycket bra saker!  

Ni kanske undrar hur det går med min simning? Ja, jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på det. I fredags tyckte jag att det kändes som om det lossnat lite bara för att igår kännas totalt värdelöst. Ibland får jag till 50 meter som känns bra men vid nästa 50 meter så är det precis som om jag är nybörjare. Jag vet att Rom inte byggdes på en dag och jag måste jobba på mitt tålamod och att inte vara så hård mot mig själv. Jag har ju faktiskt aldrig crawlat egentligen. Började ju köra själv förra våren lite och tog min första PT-lektion i höstas. Sen gick jag den där helgkursen början december men då var jag så nere pga annat att jag inte riktigt kunde ta till mig den. Således kan man ju tänka att det är bra att jag åker på läger så att jag verkligen får en bra skjuts. Jag kan inte jämföra mig med de som simmat i flera år för det hade varit lika fel som att en nybörjarlöpare försöker jänmföra sig med mig som sprungit i flera år. Så jag fortsätter att nöta, nöta, nöta och hoppas på att det kommer att släppa. Lisa Nordén körde tydligen bröstsim när hon började med triatlon. Alla är vi nybörjare i början men med disciplin och tålamod kan man nå långt. Nunquam redono. 

10 kommentarer:

 1. Ha det bäst på simlägret! Bra att du investerar i din utveckling!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack C-M! Ska köra en del simning fram tills vi åker så att jag har bästa förutsättningarna där nere!
   Får bli simpass nästa gång vi ses - baklängesim eller? ;-)

   Radera
 2. Jag tycker det är ascoolt att du åker på ett simläger, dedication!! Tar du familjen med dig eller åker du själv? Antar att du kommer passa på och springa lite också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Staffan! Nej, jag åker inte med familjen utan med min nya tävlingspartner Maria F. Det är dubbla pass simning varje dag men SJÄLVKLART ska det springas i bergen! Cykla, som de andra kommer hålla på med (det är en del triatleter som åker på lägret) det kommer jag dock inte ägna mig åt, heller Cava-svepande vid poolen då istället ;-)

   Radera
 3. När är du där, Eva? Har frågat förut men har glömt ... Jag är där 16-23 april! Lidingöloppsveckan då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 9-16 april så vi missar varandra :-(
   Kommer du på Varvet?

   Radera
  2. Nej, jag gör ju inte det. Valde bort av flera skäl. Klarar inte att åka dit otränad och prestera dåligt, funkar inte för mig. Så skruvad är jag. Plus att det inte finns riktigt råd för alla resor i vår. Blir fullt fokus på Tjejmarathon istället - farten får komma (eller inte) mot slutet av sommaren ... :)

   Radera
  3. Förstår! Har donerat pengar till Hungerprojektet men kommer inte springa. Håller tummarna för dig!

   Radera