fredag 8 mars 2013

Möte med en Järnpöjk

Genom att blogga så har jag kommit i kontakt med många fina och intressanta människor och tidigt var det en kille som heter Carl-Magnus (C-M) som började följa mig. Han skriver bloggen Järnpöjkarna. Först drev han den med en annan kille men numera är det bara C-M. Och det är inte så bara! C-M tränar för Kalmar Ironman som han genomfört två gånger innan. Betänk att han då är en ensamstående tvåbarnsfar som har en tjänst på Umeå universitet, pluggar och jobbar som bartender. OCH som tränar minst 10 timmar per vecka! Hatten av för det! Dessutom är han göteborgare! Så när han nu var nere i Götet för en spelning (han är även diskjockey som spelar vinyl) så bestämde vi en löpdejt!

Vädret var underbart även om den kalla vinden inte var lika rolig!

Här är C-M nära Röda Sten och bakom kan man se en mycket göteborgsk vy i bakgrunden; containerbåtar och så oljecisternerna på Hisingsidan :-P


Och här kan man se mig i en intressant vinkel, hahaha: 


Fit-Eva i Fitt-vinkel? Hahahaha. Skämt åsido så var det underbart kul att träffas IRL och vi pratade på bra. Glömde stänga klockan när vi stannade för foto och film så totaltiden blev ju lite konstig på de nästan 19 km som vi fick ihop. Sen när jag kollade klockan så hade mer än hälften av kilometrarna gått i 4:30-4:35 fart. Mycket bra och får man inte dra av MINST 15 sekunder/km för att man tjötar oxå? ;-) 

Nedan följer liten video på tjöt precis vid Älvsborgsbron. Tack C-M, det får vi göra om! 

(C-M´s inlägg om vår löpdejt kan du läsa HÄR)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar