tisdag 27 september 2011

Milstolpe

Här bild från Skansen i söndags:
Det finns flera milstolpar utplacerade lite överallt på Skansen men just denna milstolpes tillhörande skylt fångade mitt intresse då den berättade att just den milstoplen kom ifrån där min pappa växte upp i Halland.

Och att passera en milstolpe kan man ju säga att jag nu gjort i och med Lidingöloppet. Aldrig trodde jag för några år sen att jag skulle springa hela distansen och än mindre att jag skulle anmäla mig till ett maraton (det stavas väl utan h på svenska?).

Men vad händer när man passerat den där milstolpen? Hittar man direkt till nästa? Känner kanske att jag "lider" lite av postloppsdepp. Visst jag har två lopp kvar i år (kanske tre) men då detta året, förutom mycket fysisk träning, även innehållit jobbiga perioder då motivationen inte funnits där och jag faktiskt vid ett tillfällen även nästan helt ville sluta med löpning (ok, nu är det ok att skriva om det för det var verkligen så) så känner jag att jag nu behöver lite vila och kontemplation (som inte nödvändigtvis betyder att jag ligger på sofflocket) och nya milstolpar att längta efter att passera. För sån är jag, jag är en strävande person som jobbar enormt disciplinerat och inriktat om jag har det där målet.

Jag ska snart sätta mig på "min kammare" och tänka och planera. Inte bara min egen träning utan även det som ryms inom mitt egna företag.

Idag startar höstens Löparskola med förväntansfulla tjejer som jag hoppas kunna inspirera. Det alltid roligt att träffa nya människor och följa dem ett tag på deras löparbana. Det kommer att bli kul, det är jag helt säker på.

BTW: Läs gärna min sammanfattande artikel om funktionell träning på jogg.se - den hittar du här!

Nu kanske lite höstluft och höstljus som kan pigga upp så här på eftermiddagen? :-)

2 kommentarer:

  1. Bra fråga...vart är man på väg egentligen? Tål att tänkas på.

    SvaraRadera
  2. MagnusN: Ja, man kan ju undra...

    SvaraRadera