lördag 17 september 2011

J-vligt osmart Eva!!!

Ja, här ser ni bland annat resultat under kjolen efter en praktvurpa idag i Änggården:


Bulan på utidan lår/bäcken är ännu större nu och höger underarm gör ont:


Utöver det så har jag fått en svullen höger fotled, ömma handflator och två små bulor/blodutgjutningar på bägge knäna :-(

Well, jag får skylla mig själv. Underlaget i Änggården har den senaste månaden gått från fina stigar till att pga regnet som gjort att sand/jord/grus runnit bort nu mest består av sten. Och man blir MYCKET trött i fötterna av att springa på stenar.
Strax innan jag vurpade tänkte jag på hur trött jag var i fötterna och att jag nog snart skulle trilla. Och ibland brukar tankar ha en tendens att bli självuppfyllande profetior och så även idag...

När jag mötte ett yngre par som höll sig på den "fina" delen av stigen så var jag tvungen att gå ut på den "sämre" delen = den med en massa sten och vips föll jag rakt framåt och på höger sida PÅ ALLA TREVLIGA STENAR! Det stackars paret stannade och undrade hur det gått och jag reste mig upp, bet ihop och gjorde tummen upp att jag klarat mig. Ja, tjena. Började springa igen men såg nog mest ut som ett skadeskjutet djur de sista 2,5 km hem. Väl hemma fick jag hjälp att tvätta sår men fick även bannor att det kanske inte varit så smart att springa 18 km i ett "stenbrott" veckan innan Lidingö. 17,7 km klarade jag ju på Risveden utan att stå på näsan - vad är det här?

Well, well nu är jag lite omplåstrad och haltar men det är en vecka kvar och fram till dess blir det INGEN terränglöpning för yours truly!

4 kommentarer:

 1. Det var ju onödigt... Nu vet jag varför jag inte springer terräng... (eftersom jag är ungefär lika klantig som du, hehe). Hoppas att det går över till helgen. Kram.

  SvaraRadera
 2. Pipperoni: Ja, det var lite onödigt men du vet ju att även om vi är klumpiga så är vi gjorda av segt virke och kommer igen snabbt!

  SvaraRadera
 3. Tänker inte banna för det där är såååå Jessica, så jag tillåter mig att fnissa. Jäkla osis men well, bättre 1v innan LL än några dgr innan eller hur min namne till Galenpanna? (..och det är nu jag får kul syner för mig... galenpannor med noll lokalsinne som halkar runt i div. stenbrott och skog :-D)

  SvaraRadera
 4. Jessica: Hahaha. Skrattar fortfarande åt din kommentar - underbar! Spot on! Hahaha. Fortsätter skratta :-)

  SvaraRadera