fredag 26 juni 2015

Swimrun för hela slanten!

Igår var sista gången på min open water-kurs i Sisjön för Simcoachen. Vi avslutade med swimrun och det var så kul att se att flera som inte testat innan blev bitna direkt!

Tack alla härliga deltagare som härdat ut i kylan som varit nu i juni. Jag önskar er stort lycka till med er träning och tävlande i sommar. 

Annars rullar min träning på och som ni förstår så är det löp och sim och löp och sim i kombo. 

Härligt att dra ihop andra swimrunners och köra pass ihop. Idag tex en underbar runda ute i Önnered/Ganlet tidigt på morgonen där havet låg spegelblankt, solen lyste, inga maneter och man fick nästan tårar när man sprang där ute på klipporna. Naturupplevelsen i swimrun i kombo att du tar dig fram helt för egen maskin över hav och land tilltalar mig enormt. Idag hade vi dessutom celebert besök av rapparen/atleten/vinkännaren/föreläsaren/swimrunnern/mångsysslaren Petter: 


Känns underbart att swimrun är en så inkluderande sport där man kan mötas på en parkering vid havet och bara köra. Prestigelöst och vackert. 

Nästa tävling på tapeten för mig är Wet Rock Race nu i juli. En tävling där jag faktiskt gjorde min swimrundebut 2012 med Louise Johansson och vi kom tvåa efter att ha lett loppet men gjort ett felaktigt vägval och sen 2013 när jag tillsammans med Elenor Hjelm gjorde ett bättre vägval och vann. I år kör jag med min goda vän och Simcoachen-kollega Anna Rosén Rösiö som precis som jag 2012 gör debut i swimrun. 

Vill ni läsa vår lagpresentation så kan ni göra det HÄR

/Eva 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar