fredag 20 september 2013

Tröstlöst...

Försöker hålla mig positiv men just nu känns det ganska tröstlöst. Min nya medicinering ställer till med problem och jag blir bara sämre. Nu släpper min husläkare ansvaret och har bett om hjälp av en kollega som jag ska träffa på måndag. Jag har många tankar just nu ska ni veta men väljer att hålla dem för mig själv. Som sagt, det sista som överger en är hoppet.

Dock kan jag glädjas åt att premiären i Göteborg för F&S nya utepass Offroad gick galant! Deltagarna var grymma! Här ser ni två tjejer som har dragkamp om ett däck som var en av övningarna under passet:

                           

Hade gärna velat vara med själv men Maria O och jag fick istället peppa och styra deltagarna så att de verkligen kände sig helt slut och lite mörbultade efter ca 75 minuters duvning. För att läsa om de andra tillfällen och eventuellt anmäla er - KLICKA HÄR

Något som oxå gjort mig glad i veckan var att jag vann min senaste order hos Zensah! Tydligen så hade de en tävling att de valde slumpmässigt ut tre orders förra veckan som skulle få sina orders gratis! Och ja, jag blev en av dem! Jag hade beställt två nya sport-bh:ar. En röd och en svart (den gröna på bilden nedan hade jag sen innan): 


Annars är väl Zensah mest kända för sina färgglada compression leg sleeves. Jag har ett par röda, ett par rosa och ett par gula. Fast det jag gillar mest är faktiskt deras sport-bh:ar; mjuka men ger ändå stöd och axelbanden är breda och skär inte in. Rekommenderas. 

I helgen ska jag springa långpass både lördag och söndag. Det ena för mig själv och det andra i F&S regi i Skatås. För ja, jag kämpar vidare och fortsätter att hoppas även om det känns lite tröstlöst just nu. Än vill jag inte ge upp min dröm om NYC. 

6 kommentarer:

 1. Vad positivt ändå att du får träffa specialisten redan på måndag, det brukar ju kunna dröja annars! Vi har ju dryftat detta och jag kan bara hålla tummarna för att specialisten lyssnar och har bra förslag för en snabb väg framåt som verkligen gör skillnad.

  On another note så tror jag tjejen närmast kameran vann dragkampen om däcket? Hon verkar haft bättre teknik och kopplat in ben och bål till skillnad mot hennes stackars "motståndare" som snart ramlar framåt :-)

  Ha en bra helg Eva!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, håller tummarna för måndag! Tack för alla råd och feedback - uppskattas!

   Vad gäller kampen så vågar jag faktiskt inte svara på vem som vann ;-)

   Ha en bra helg du med!

   Radera
 2. Åh hade sååå gärna sprungit med dig på lördag, men jag jobba:-( måske/kanske nästa helg? helst söndag, men om det inte går kan jag lördag efter 9:30 jag tänker på dig och kämpa med dig! Knus Tine

  SvaraRadera
 3. Känner igen känslan, inget kul alls. Men du kommer igen, Eva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inget kul alls. Vi kommer igen, båda två!

   Radera