måndag 16 juli 2012

Två gånger...

...kröp Tine och jag under detta nedfallna träd idag! 


Ja och om man gör detta två gånger så springer man alltså två varv på en av "mina" slingor i Änggårdsbergen och det blev idag 26,35 km - PÅ EN MÅNDAG!!! 

Fast jag tror att det är längre än så, mer åt 30 km. Jag menar när GPS:en mäter så gör den ju det med viss fördröjning och mellan senaste punkten den mätte sist och tar den verkligen hänsyn då till höjdmetrar, eller jag menar den mäter kortaste sträckan mellan två punkter och om det går upp och ner så blir ju detta egentligen längre, eller hur? Har jag fattat det rätt så tar den senaste Garmin modellen (min är inte den senaste utan snarare den äldsta som finns typ) hänsyn till detta varför uppmätt sträcka blir mer exakt. Speciellt om man springer upp och ner som man gör i terräng. På platten spelar det ju ingen roll alls. Well, jag tänker inte köpa en ny GPS än men det hade varit intressant att veta hur långt vi EGENTLIGEN sprang idag. 

I slutet av passet var jag så muskeltrött i benen som jag ALDRIG blir på platten. Det kändes som om jag kört ett hårt benpass med fokus på baksida lår, rumpa och vader. 

Det är så mycket roligare och går så mycket fortare att ha sällskap på sin runda och munnen går i ett på mig! Den enda person som skulle kunna slå min munsvada är nog bäste Claes W (eller hur Claes?). Stackars Tine har nog sår i öronen nu och behöver MINST en vecka på sig för att "läka" ;-) 

Imon ska det bli lite specialträning med någon som oxå har "talets gåva" (inte Claes dock)! Fast imon kommer det nog inte finnas så mycket utrymme för "tjöt", hahaha - jag återkommer om det! 

2 kommentarer:

  1. Bra kämpat, den dagen foten är bra nog att klara asfalt igen kommer du att skratta åt hur lätt det går att springa på platten!

    SvaraRadera