torsdag 12 juni 2014

Återhämtning

Jaha, vad händer här då? Jo, här händer väl allt och inget.
Jag måste erkänna att jag efter Utö varit rejält sliten. Både fysiskt och mentalt. Jag kan faktiskt inte komma ihåg när jag senast kört slut på mig själv så.

En kombination av många saker men oxå det faktum att när man nått en viss nivå faktiskt pressar sig mer. Att helt enkelt tömma sig på allt man har. Då är det inte så lätt att bara strutta vidare. Man måste tillåta sig själv att återhämta sig, reflektera och känna att man landar.

För kroppen handlar det inte för mig om total vila utan mer att hålla igång med kortare pass utan press och helst utan klocka. För knoppen handlar det om att analysera och bearbeta men även att inte alls ägna tankar åt träning eller tävling.

Denna veckan har jag kört på lite men känner att kroppen fort blir trött så jag tar ett steg tillbaka.

Så jag springer lite i "min" skog och simmar lite i "min" sjö. Jag planerar lite för mina första pt-pass i simning och kommer snart gå ut med info om detta.


Rosa kjol och rosa skor med gula skosnören som matchas med gul sportbh. Ja, jag matchar lite oxå ;-) 

5 kommentarer:

 1. Men, va' tusan, det här inlägget skulle ju jag skriva, nu hann du före, ja, den sista meningen hade förstått inte ingått i mitt inlägg även om jag matchar jag också (igår i spåret blev det gröna Tarthers, grön tröja och Adidasshorts) men det andra hade varit väldigt likt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Great minds think alike ;-)
   Självklart att man matchar även i skogen även om man inte träffar en käft - bra kombo Staffan!
   KRAM!

   Radera
 2. Haha, inte träffar en käft :-), precis, KRAM på dig Eva!

  SvaraRadera
 3. Snygg outfit!! Efter Utö var jag bara swimrun-hög och jag hade nog lite mer att ta ut än de vi gjorde ( skulle ha tagit de där fjolårsvinnarna som kom på sjätte plats!) Men efter en stadts tävling här hemma med kortare löpning och cykelrace i högt tempo, så rasade jag helt i hop förra veckan. Tappade tom. träningssuget (!!!), men vila har gjort gott. Back again nu ! Men inget OW med 7 gr i luften... Lycka till i helgen! Ni har ett fans högt upp i norr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, Utö sög musten ur oss. Hade aldrig klarat att tävla så nära inpå som du. Lätt att rusa vidare till nästa grej. Har tyvärr själv gjort det misstaget. Då försvinner glädjen. Rejält sugen nu inför lördag!
   Tack för pepp och stöd och hoppas ni får varmare snart!

   Radera