tisdag 24 februari 2015

Vad driver dig?


Mina Icebug Acceleritas efter ett pass i Änggårdsbergen med min väninna Tine. 
Ett pass utan klocka, utan press på fart eller distans utan ett pass man delar med en god vän men som ändå inte är "a walk in the park" när man skuttar bland lera, rötter och berghällar. Det är längtan efter sådana pass som driver mig. 


Maria och jag efter målgång på ÖtillÖ. 
En tävling där vi färdades över hav och land i det underbart vackra Sverige. Ett tillfälle där man pressar sig både mentalt och fysiskt. Det är längtan efter sådana upplevelser på så många plan som driver mig. 


Bild tagen efter en av mina morgonsimgrupper i höstas. Glada deltagare och glad coach. Det är längtan efter att se andra utvecklas som driver mig. 


Fyra glada tjejer i kjol. Champagne, umgänge inpå småtimmarna och efterföljande bakisjogg dagen efter. Kvalitetstiden med vänner som man inte hinner träffa så ofta även om man älskar och uppskattar varandra högt driver mig att så fort tillfälle ges att göra allt för att få till tiden med dem trots ett tight schema. 


Sonen på en strand i Grekland. En vecka långt borta från vardagen hemma i Göteborg. Drömmen om detta driver mig när det är som mörkast och jag känner att pressen och stressen tar överhand. 


Ögonblick man minns och som för alltid etstat sig fast i ens minne. En vårkväll för många år sen när jag sprang genom Västra Kyrkogården och jag "hörde" hur en gravsten "ropade" att jag skulle titta på den. Frisk var namnet. Att få känna mig snygg, stark och frisk driver mig att träna vidare och inte ge upp. 

Vad driver dig? 


4 kommentarer:

 1. Fint inlägg! Jag har ofta drivits av ganska skarpa målsättningar men inte just nu. Just nu har jag insett att det inte är något förutom den sköna löpningen i sig som driver mig. Jag tränar på riktigt bra utan att ha några skarpa mål i sikte men mår väldigt bra av att träna och det "spiller över" på min övriga tillvaro och känns bra :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Staffan!
   Härligt att läsa din kommentar. Efter ett tag ha drivits av mål är det ibland skönt att luta sig tillbaka å bara springa för att man gillar det. Den mentala återhämtningen är viktig. Tids nog kommer du hitta nya mål som driver dig, det är jag helt säker på. Kram!

   Radera
 2. Jag vill må bra, ha roligt och kanske även hålla mig rörlig och frisk länge, dessutom gillr jag att utmana mig och hamna i den där känslan att bara vara här och nu. Jag har jobbat inom äldrevården och ... det är fruktansvärt när kroppar blir gamla och orörliga tidigt. Men allt kan man inte råda över. Jag gör vad jag kan för att skapa goda förutsättningar. Och nu ska jag få en liten till i livet och mamma måste ju orka och hålla sig ung!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra drivkrafter!
   Ja man kan skapa bra förutsättningar men ibland vill livet annorlunda tyvärr.
   Fortsatt lycka till med "maggen" :-D

   Radera