måndag 6 oktober 2014

Jaha, vad händer här då?

Har börjat på flera inlägg men inga har känts rätt eller relevanta varför jag raderat dem.

Ärligt så har jag väl lite "kramp" för tillfället. Skrivkramp, träningskramp, sovkramp ja kramp på lite olika plan. Så jag har bestämt mig för att låta krampen klinga av och låta det ta den tid det tar för den att släppa. 

Jag känner ingen tomhet efter att tävlingssäsongen är slut mer en trötthet. Och nej, det handlar inte bara om att jag tränat mycket utan det är annat som faktiskt spelar in mer. Jag känner mig ansträngd och efter 2012 års pärs vet jag att det är ingen mening då att bara rusa vidare. Så jag bidar min tid. Tränar extremt lite och trivs med att min träningsdagbok är stängd. Ibland är det peppande med glada hejarop men ibland vill man inte förklara utan bara vara ifred. 

I mina tankar finns ändå ideer om 2015 men det är faktiskt inte så mycket som är spikat. Förutom årets första lopp, Sandsjöbacka Trail 44k i januari. Ni vet det där loppet som var så tufft för mig i år då det var så kallt och min astma strulade. Nu är jag anmäld men då jag inte vet nåt om hur vädret blir den dagen så kanske jag inte ens kommer till start, vi får se. 

Så jag springer lite i min skog, håller lite pass och jobbar på mina wide tracks. När jag är redo kommer jag veta och känna det. Jag återkommer då. 

/Eva 


Fokus - snart där igen.                                                                      Foto Bjarne Koning 

6 kommentarer:

 1. Det låter verkligen klokt, att bida din tid nu ett tag, att stanna upp och reflektera över det som varit istället för att rusa vidare, min form är bra och motivationen att träna fortsatt hög och det blir kanske 1-2 tävlingar till i år men jag ser också fram emot en "paus" från presterandet och bara mysträna, till viss del har jag kanske redan börjat med det.

  Vad gäller skrivandet har jag inte heller så mycket inspiration heller just nu, upplever också en skrivkramp som är större än den varit tidigare och jag tycker heller inte att de inlägg jag skriver blir så bra vilket märks på responsen. Det pågår lite av en bloggdöd för tillfället och många har slutet eller skriver allt mindre. Att sluta helt vill jag inte men jag vill också att det jag skriver ska vara läsvärt. Låt tankarna och träningsviljan komma när den vill! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland är det bra att vara klok och ibland bra att vara lite "galen".
   Du har ju en fortsatt fin form min är inte på topp just nu och jag behöver vila på många plan så då gör jag det. Klart du ska köra någon/några tävlingar till - det hade jag oxå gjort om jag som du har en formtopp som inte verkar ta slut :-D

   Nä, håller med vad gäller skrivandet. Och ja, det är många bloggar som "dött". Jag kommer ha kvar min och skriva när jag känner för det. Att peta ned tankar i skrift är ändå nåt som jag alltid kommer fortsätta med. KRAM!

   Radera
 2. Och jag besöker gärna din blogg framöver och kikar på det du plitat ned!��

  SvaraRadera
 3. Saknar dig Eva, även om jag inte hänger på jogg.se nu. Vägen är väl inte spikrak om man säger så men det vet du ju. Trodde jag skulle till Gbg på en utbildning här i november men det blev Sthlm. Kul att läsa några rader från dig iaf :-)
  Kram <3
  /Magnus R

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Magnus!
   Nä, vägen är definitivt inte spikrak.
   Synd att du inte kom till Gbg så att vi kanske kunde tagit en runda ihop. Kram på dig. Ta hand om dig <3

   Radera