torsdag 30 oktober 2014

Återblick

På torsdagar brukar man på Twitter och Instagram lägga upp bilder/text om nåt som hänt för ett tag sen. Throwback Thursday eller bara TBT är hashtaggen.  

På söndag är det New York Marathon och det känns konstigt att vi i år inte åker. Så mycket minnen från båda åren innan. Det är fortfarande väldigt laddat och känslosamt för mig och jag vet att jag hela söndagen kommer tänka på dem jag känner som är där och springer. De kommer vara med om något de kommer minnas resten av livet. 

Så mycket minnen även från i år, 2014. Tuffa saker jag gjort både mentalt och fysiskt. Antingen själv eller med andra. Jag minns juli och augusti. Så mycket träning, så mycket press och stress. Men hur detta kunde vändas och blev till nåt riktigt bra. 

Det jag minns nästan allra starkast är min bergstur upptill nunneklostret på Samos. Där var jag med mig själv och hittade lugnet. Där kunde jag sätta mig en stund och finna harmoni. Bara vara och ta in. 

                       

Jag har nu under hösten försökt i en pressad tillvaro låta det vara lite så. Bara vara och ta in. Min träningsbok är inte lika full längre och jag har lagt bort klockan. Försöker hitta harmoni. 

Jag vet vad jag vill 2015 men främst vet jag vad jag vill 2016. Mot nya utmaningar men även harmoni. 

/Eva 

4 kommentarer:

 1. Vet inte var min kommentar jag skrev häromdagen tog vägen. Ja, det är nästan "plågsamt" att följa all rapportering från New York senaste dagarna, hoppas verkligen kunna vara på plats nästa år, såg att kvalgränserna blivit lättare så fler kommer väl söka, antar att det gäller att hänga på låset i jan 2015, undrar om ett mararesultat väger tyngre i deras ögon än att ha kvalat in på halvmara med de nya kvaltiderna kan jag använda båda.

  Vilken cliffhanger om framtida mål :-) Ska bli spännande att läsa om så småningom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blogger spelar en spratt ibland!
   Skicka in båda resultaten! Klart du kommer med och då kommer jag tänka på dig all the way!
   Hehe, sorry för cliffhanger men vill hålla vissa saker lite "hemliga" ett tag till. Vill känna att det känns 100.

   Radera
  2. Får se hur det går till när väl anmälan öppnar 2015 om man kan skicka in länkar till flera resultat, läste i en länk att det är "first come, first serve basis" som gäller så det gäller nog att "hänga på låset". Blir galet sugen när jag i helgen läst så mycket och sett så många bilder och jag vet redan att om jag kommer med så kommer jag inte jaga PB på den (tuffa) maran utan springa enbart för att njuta och uppleva istället. Jag har uppnått så mycket i år att det kanske är läge för en mellansäsong 2015 där jag tar det lite lugnare med resultatjakten.

   Spännande ändå med framtida mål, när du skriver "vi" så tolkar jag dig ändå som det blir en fortsättning i partävlande och swimrun :-)

   Radera
  3. Ja, häng på låset det gjorde jag!
   New York är helt enormt att springa men som sagt svårt att få pb.
   Tycker att dina tankar om 2015 låter vettiga.

   Ja, lite fortsätta på den inslagna banan men även hitta nya banor. Återkommer! :-D

   Radera