lördag 20 juli 2013

Veckan i bilder och let me entertain you...


                      

Sonens rygg innan premiären för honom och hans lag i Gothia Cup. Den uppmärksamme ser att hans lag Azalea och Maria och jag har samma sponsor :-D 


Bild från invigningen av Gothia Cup på Nya Ullevi. Det var mäktigt. Youth of the world unite! Och när Michael Jacksons "Heal the world" sjöngs och jag såg alla dessa ungdomar fick jag en tår i ögat. Det finns hopp. 

                        

Egna hamburgare in the making. Köpte en bra manick på ICA där man pressar ner köttet i en rund liten skål och sen trycker en platta över. Köttet som väller över tar man bort och sen vänder man på skålen och så blir de så här! Smart! 

                          

Jag tar en kall öl på uteservering i Götet. På mig har jag mina nya solglasögon som matchar mitt hår ganska bra tycker jag: silver! 


Nya googles till Maria och mig! Polarized Special ops! Ni hör ju bara på namnet att de är som gjorda för oss! 

Avslutningsvis så undrar jag vad det är med mig och knepiga gubbar i skogen. Är det inte väskmördare eller entomologer så är det är det någon annan konstig filur. Eller vad sägs om mannen som nu för andra veckan i rad sitter på en bänk vid en liten sjö. I långbyxor, jacka och FILTHATT! När det är 25 grader!!! Han sitter precis på stället där jag lägger min vattenflaska som jag dricker ur vid varvning på min långa runda uppe i Änggårdsbergen. MINST två timmar sitter han där för det är så lång tid min runda tar ungefär. Idag hälsade jag men fick inget hej till svar. Knepigt eller? 

I måndags var jag på Nya Ullevi och ikväll ska jag dit igen. Vi ska på konsert. Robbie Williams. Sist han var här så var den stora snackisen hur han flörtade friskt med tjejerna längst fram i publiken och enligt rykten så var det en viss läkarstudent som fick följa med honom upp på hans hotellrum. Själv glömmer jag inte sista numret när han sjunger "Let me entertain you" iförd tight Adidas-overall och ginder sig mot en av körtjejerna och blir lite exalterad i byxan om man säger så, hahaha. Let me entertain you, hahaha. 

4 kommentarer:

 1. Coolt namn på en fotbollsklubb - Azalea BK! Mäktigt med Gothia Cup och alla lag från hela världen, men det är ganska tyst om det i media?!

  Ser att du tränar på bra på Jogg.se, själv är jag tillbaka från förkylningen och tar det riktigt lugnt så här i början av semestern, drabbad lite av semesterlatmasken och det är ganska skönt, men ikväll ska jag springa och imorgon bitti ska jag inviga mina nya Kinvara 3 på ett långpass.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det? Azaleadalen ligger i Slottsskogen å Azalea BK's ligger precis bakom Slottsskogen vid Majvallen. Lyssna gärna lite extra på Håkans låt "Valborg" på hans senaste platta. Där sjunger han i början: "...och i Azalea kan man inte undgå att bli kär..." Så sant! Det är väldigt vackert där när hela dalen blommar i maj.
   Sen knapphändig rapportering beror nog på att det är Göteborgsbaserat. Hade världens största ungdomsturnering legat i Stockholm hade det nog rapporterats lite mer ;-)

   Härligt att du kommit igång efter förkylningen. Ser på jogg.se att du kör en del i terräng - nice! LL närmar sig!
   Nu drar jag ned på distanserna även om jag tränar på. En kortare swimrun nu på fredag å sen nästa lördag smäller det! Årets stora utmaning! I år ska det bli målgång! Kram på dig Staffan!

   Radera
 2. Fick just den textraden i huvudet när jag såg bilden :)! Häftigt med årets stora utmaning! Jag lurar lite grann på en anmälan till Stockholm halvmarathon, borde inte vara något problem 2v innan Lidingöloppet?! Tycker väldigt mycket om det loppet/arrangemanget/banan...

  Du är snygg i din frisyr och dina solbrillor, fin, somrig bild! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-D
   Tack!
   Å inga problem med två veckor emellan. Förra året körde jag LL å sen en halvmara helgen efter. Pb på båda!

   Radera