söndag 10 augusti 2014

Jag stänger lite...

Imon är det tre (3) veckor kvar till ÖtillÖ. 
Det är med stor respekt vi närmar oss den 1/9. 
Det är många tankar om mycket. 
Kommer vi orka? Har vi tränat tillräckligt? Hur kommer våra kroppar att reagera efter halva loppet? Kommer Maria och jag ens prata med varandra efter loppet? 

Jag känner att vi båda behöver lite lugn och ro det sista. Vi behöver slipa på lite detaljer och träna på vissa saker lite extra. Vi behöver gå in i vår bubbla.

Så idag låste jag min träningsdagbok. Har bara gjort det två gånger tidigare. Bägge gångerna behövde jag en paus. Nu med. 

Ni som alltid kommenterar mina pass och peppar, ta det inte personligt. Jag hoppas och tror ni förstår. 

Även min blogg tar paus. Nästa gång vi hörs så hoppas jag kunna lägga upp en bild där Team ICA Supermarket Majorna ler och är lika glada efter målgång på Utö som i slutet av maj i år: Vill ni följa oss så kan ni alltid gilla vår Facebook sida (Team ICA Supermarket Majorna) där vi kommer lägga upp lite saker. Sen sänds loppet live via webben den 1/9. 

/Eva 

7 kommentarer:

 1. Helt rätt, Eva. Klart du ska stänga ner och slipa och fixa i lugn och ro. Men du ska veta att jag håller tummarna för dig. Massa lycka till med förberedelserna och såklart med loppet! Ni är bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tove!
   Tänkte på dig igår när jag såg ut över Riddarfjärden och såg Lidingö tvärs över från Nacka Strand där vi var på bröllop på Tornvillan och sen sov på Hotell J.
   Tack för att du tror på oss! Fortsatt lycka till med din träning. Håller tummarna för höften. Kram!

   Radera
 2. Ah då kunde vi nästan vinkat! Kram!

  SvaraRadera
 3. Kör hårt, jag hade missat Facebook sidan men nu är det gillat och klart!

  SvaraRadera